Made in Greece η Ergon Mykonos & η Μαριέττα Καρπαθίου: Η ελληνική μυθολογία & ιστορία γίνονται ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ

Με έμπνευση από την ελληνική μυθολογία και ιστορία.

Η «Ergon Mykonos» έχει δημιουργηθεί ως ένας τρόπος έκφρασης της δημιουργικότητας, της φαντασίας, του στυλ και του ελληνικού πνεύματος της Μαριέττας Καρπαθίου και της ομάδας της σε ένα εμπορικό σήμα που μεταμορφώνεται σε ένα μοναδικό προϊόν, ιδέα ή κομμάτι τέχνης.

 

 

 

 

Με ιδιαίτερη αισθητική, μοντέρνα και φιλική ατμόσφαιρα το concept store της Ergon στην Μύκονομας προσκαλεί όλους να θαυμάσουμε από κοντά τις μοναδικές δημιουργίες που εμπνέονται από τηνελληνική μυθολογία και την ιστορία και γίνονται κομμάτι της καθημερινότητάς μας μέσα από μια μεγάλη γκάμα χειροποίητων αντικειμένων: ρούχα, κοσμήματα, παπούτσια, γυαλιά ηλίου, αναμνηστικά έως και είδη σπιτιού.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Ergon βασίζει τη φιλοσοφία της στην ένωση διάφορων εκφράσεων τέχνης: αρχιτεκτονική, product design, fashion design and installation design.

Η Μαριέττα Καρπαθίου κατάφερε να αξιοποιήσει την εμπειρία της στην αρχιτεκτονική και την καλλιτεχνική της φύση δημιουργώντας ένα εμπορικό σήμα που ενσαρκώνει το όραμα της καθημερινής τέχνης μαζί με τη διαχρονική εφευρετικότητα του ελληνικού πνεύματος.

Από την παιδική ηλικία της είχε έντονες καλλιτεχνικές επιρροές, οι οποίες πήραν τη μορφή τους στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Ρώμης. Ο Γιώργος Παυλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Ergon Mykonos & η Μαργαρίτα Δημητριάδου, Graphic Designer, ολοκληρώνουν το συλλογικό πνεύμα του brand.

Οι δημιουργίες της ‘ergon MYKONOS διατίθενται στο ομώνυμο κατάστημα στα Άνω Ματογιάννια, στο ergonMykonos.com και σε επιλεκτικά shopping points στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Βρείτε περισσότερες δημιουργίες και στην επίσημη σελίδα του ‘ergon MYKONOS στο Facebook, αλλά και το Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ