Story of the day: Μπόμπιρας 3 ετών επιβίωσε δύο 24ωρα στο άγριο δάσος - Με 4 βαθμούς θερμοκρασία τη νύχτα

Βρέθηκε σώος αλλά πεινασμένος, διψασμένος και κρυωμένος...

Ένα 3χρονο αγόρι που απομακρύνθηκε από το σπίτι του, βρέθηκε στο άγριο δάσος της Μοντάνα. Ο μικρούλης εντοπίστηκε από τις αρχές, να κρύβεται σε ένα υπόστεγο σε απόσταση μεγαλύτερη των δύο μιλών. 

Ο Ryker Webb ήταν "πολύ φοβισμένος" όταν εντοπίστηκε την Κυριακή, αφού μια οικογένεια άκουσε κλαψουρίσματα έξω από την καλύβα τους στην αγροτική περιοχή Troy, στην κομητεία Lincoln, δήλωσε ο σερίφης Darren Short στην TODAY.

"Άκουσαν τη φωνή ενός μικρού αγοριού από το υπόστεγο πίσω, όπου έχουν μια γεννήτρια", είπε ο Short. "Πήγαν λοιπόν στο υπόστεγο και εκεί ήταν. "
Ryker Webb spent two nights alone in the area, as thunderstorms pounded the area and temperatures dropped into the 40s. Ryker Webb was found after a family heard whimpers coming from the structure outside their cabin in Troy, Lincoln County.

Η οικογένεια κάλεσε την αστυνομία και όταν έφτασε ο Short, βρήκε το παιδί αναφέρει το nypost.com, 

"Ήταν πολύ, πολύ φοβισμένος", δήλωσε στο πρακτορείο. "Είχε το φοβισμένο βλέμμα του μέχρι να επιστρέψει στη μαμά και τον μπαμπά του"

Το αγόρι πέρασε δύο νύχτες μόνο του στο δάσος, καθώς καταιγίδες έπλητταν την περιοχή και η θερμοκρασία έπεφτε στους 4 βαθμούς.

Search teams had to turn back due to poor weather conditions, according to the sheriff’s office.

Τα λιοντάρια του βουνού και οι αρκούδες είναι γνωστό ότι περιφέρονται στην περιοχή όπου βρέθηκε ο Ράικερ, δήλωσε ο Σορτ.

Το αγοράκι είπε στην αστυνομία ότι πήγε μια μεγάλη βόλτα μόνος του, αλλά κουράστηκε, είπε ο Short.

Βρέθηκε σώος αλλά "πεινασμένος, διψασμένος και κρυωμένος", αφού οι αρχές διεξήγαγαν μια αγωνιώδη διήμερη έρευνα στην οποία συμμετείχαν επίγειοι ανταποκριτές, ομάδες ATV, ομάδες σκύλων, μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ελικόπτερα και μια μονάδα σκάφους από πολλές υπηρεσίες.

Οι ομάδες εναέριας έρευνας αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω λόγω "πολύ κακών καιρικών συνθηκών που συνίσταντο από βροχή και χαμηλή ορατότητα, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ