Ο Έλληνας κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος χτένισε την Britney Spears στον γάμο της - η διάσημη νύφη & τα άριστα τοποθετημένα extensions (φωτό)

Made in Greece το χτένισμα της νύφης!

Made in Greece το γαμήλιο χτένισμα της Britney Spears, με τον διάσημο Έλληνα κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτο, να αναλαμβάνει το hairstyling της νύφης.

Υπενθυμίζεται ότι η pop star και ο αγαπημένος της Sam Asghari ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έπειτα από έξι χρόνια σχέσης. 

Ο γνωστός Hair Stylist ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους και έδωσε το παρών στον γάμο συνοδευόμενος από την Μαρία Μενούνος, με την οποία συνεργάζεται άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια.

Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια της αμερικανικής τηλεόρασης φόρεσε στον γάμο της Spears ένα υπέροχο, βελούδινο φόρεμα σε σκούρο μπλε χρώμα. Ο γνωστός κομμωτής από πλευράς του επέλεξε ένα μύρο σμόκιν με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

Photo: Instagram

«BRITNEY + SAM ? Συγχαρητήρια @britneyspears @samasghari για τον όμορφο γάμο μας.  Σας εύχομαι να έχετε μια υπέροχη ζωή μαζί! Σας αξίζει ο κόσμος! Ευχαριστώ που με κάνατε μέρος της ξεχωριστής ημέρας σας!» έγραψε μεταξύ άλλων ο Γιαννέτος σε ανάρτησή του.

Η Britney επέλεξε ένα νυφικό από τον οίκο Versace, ενώ το μακιγιάζ ανέλαβε η Makeup Artist Charlotte Tilbury. 

Όσο για το χτένισμα της τραγουδίστριας η ομάδα του Δημήτρη Γιαννέτου έκανε πιο «πλούσια» τα μαλλιά της Spears με την χρήση extensions τα οποία είχαν τοποθετηθεί άριστα. 

Ο Δημήτρης Γιαννέτος ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, με τον ίδιο να έχει δουλέψει με μεγάλα ονόματα, όπως την φωτογράφο Κατερίνα Τσατσάνη και διάσημες Ελληνίδες, όπως η Μαριέττα Χρουσαλά. Παράλληλα κρύβεται πίσω από μερικά από τα ωραιότερα beauty και fashion editorials γνωστών περιοδικών. 

«Η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε. Μου είπε θα σου γνωρίσω τη Μαρία Μενούνος και έτσι έγινε. Πριν από αυτό, είχα γνωρίσει τη Γιάννα Τερζή που με βοήθησε με τη ζωή εκεί. Η Μαριέττα μου γνώρισε τη Μαρία κι εκείνη μου είπε ότι είμαι φανταστικός και ότι έχει μια δουλειά και θέλει να την αναλάβω.

Φωτογραφίες: Instagram

Τελικά μου έστειλε ένα μήνυμα μετά από ένα μήνα και πήγα για δύο εβδομάδες στην Αμερική. Από τότε δεν έφυγα ποτέ. Είμαι 8 χρόνια εδώ», είχε δηλώσει ο ίδιος στις Roomies τον Μάρτιο του 2021.

Έτσι εδώ και χρόνια συνεργάζεται μεταξύ άλλων με την διάσημη Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστρια Μαρία Μνεούνους, ενώ μερικές ακόμα από τις διάσημες πελάτισσές του είναι η Meghan Fox, η Cindy Crawford, η Chrissy Teigen και η Irina Shayak.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ