Ορφέας Αυγουστίδης - Γεωργία Κρασσά: Με άρωμα Κρήτης ο γάμος & η βάφτιση του γιου τους - ποιοι ήταν καλεσμένοι (φωτό & βίντεο)

Όλα όσα έγιναν!

Με άρωμα Κρήτης ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη που αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με την Γεωργία Κρασσά.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα του Σαββάτου στκ κτήμα Ζολώτα στο Κορωπί.

Ο Αυγουστίδης και η Κρασσά είναι μαζί εδώ και επτά χρόνια ενώ τον Απρίλιο του 2021 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους,η βάφτιση του οποίου έγινε επίσης το Σάββατο. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Αχιλλέας - Κωνσταντίνος. 

Η Ελένη Ράντου, την οποία συνόδευσε η κόρη της, Νικολέττα, ήταν μια από τις τρεις νονές του μικρού, μαζί με την Χριστίνα Άλγουις και την Ελένη Βασιλάκη.

Το παρών στην τελετή έδωσαν αρκετοί φίλοι και συνάδελφοι του ηθοποιού από τον χώρο της υποκριτικής. 

Η Ελένη Ράντου, η Μαρία Ρίζου,  η συμπρωταγωνίστριες του γαμπρού στο Σασμό Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με τον σύντροφό της Θανάση Τότσικα και η Ευγενία Σαμαρά με τον σύντροφό της Γιάννη Ποιμενίδη,  η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Μιχάλης Σαράντος, η Βίκυ Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Παπαγεωργίου με την σύζυγό του Δανάη Μιχαλάκη ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους.

Ακόμα το ζευγάρι τίμησε με την παρουσία του ο  Γιώργος Βαρδινογιάννης, ενώ από την ξεχωριστή αυτή ημέρα δεν θα μπρορούσε να λείπει ο πατέρας του Αυγουστίδη, Ντίνος ο οποίος και συνοδευόταν από την  σύντροφό του και την κόρη τους.

Φυσικά το ζεύγος τίμησε τις παραδόσεις της Κρήτης με τον γαμπρό να εμφανίζεται με σαρίκι. Η όμορφη νύφη από πλευράς της είχε επιλέξει ένα πλεκτό νυφικό σε nude χρώμα.

Η μητέρα του Αυγουστίδη Μαρία Τζομπανάκη φόρεσε στον γάμο ένα μακρύ, τυρκουάζ φόρεμα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: NDP

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ