Στο St. Tropez πρίγκιπας Φίλιππος & Νίνα Φλορ - Γιόρτασαν στη γαλλική ριβιέρα τα γενέθλια της πριγκίπισσας Θεοδώρας (φωτό)

Το υπέροχο φόρεμα της Ελβετίδας κληρονόμου και το ιστορικό ξενοδοχείο

Διακοπές στην γαλλική ριβιέρα για τον πρίγκιπα Φίλιππο και την σύζυγό του Νίνα Φλορ, που πέρασαν όμορφες στιγμές στο Saint-Tropez.

 

 Ο γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου και η  Ελβετίδα κληρονόμος, κόρη του δισεκατομμυριούχου Τόμας Φλορ - οι οποίοι τον περασμένο Οκτώβριο παντεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στη Μητρόπολη Αθηνών - λατρεύουν τα ταξίδια και με κάθε ευκαιρία επισκέπτονται ένα νέο προορισμό.

Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος, που μένει μόνιμα στο εξωτερικό, πρόσφατα είχε έρθει και στην Αθήνα όπου τους είχαμε δει να ποζάρουν μαζί με τον πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ,  στην παρουσίαση του διεθνούς λευκώματος του Χρύσναθου Πάνα.

Τώρα βρέθηκαν στο St Tropez με την Νίνα Φλορ να δημοσιεύει στα social media φωτογραφίες από την απόδρασή τους.

Σε μια από τις εικόνες βλέπουμε την επιχειρηματία και socialite να φορά ένα υπέροχο φόρεμα σε παστέλ χρώματα. Δίπλα της στέκεται ο σύζυγός της ο οποίος είναι ντυμένος με ένα μπλε κοστούμι και θαλασσί γραβάτα.

Παράλληλα μέσα από τα stories της πήραμε μια γεύση και από το πως γιόρτασαν τα γενέθλια της πριγκίπισσας Θεοδώρας.

Η αδερφή του Φίλιππου ταξίδεψε στην γαλλική ριβιέρα με τον μέλλοντα σύζυγό της, Μάθιου Κουμάρ.  Άλλωστε τα δύο ζευγάρια έχουν πολύ καλές σχέσεις και είχαν περάσει φέτος μαζί το Καθολικό Πάσχα στην Μοζαμβίκη.

Ακόμα η Νίνα Φλορ έχει ανεβάσει στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες από το ιστορικό Hotel du Cap-Eden-Roc, που χτίστηκε το 1869 ως ιδιωτικό αρχοντικό και άνοιξε ως ξενοδοχείο το 1887.

Ο ιδρυτής της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro, Hippolyte de Villemessant, έχτισε τη Villa Soleil το 1869 για συγγραφείς που αναζητούσαν έμπνευση. Το 1887, ο Ιταλός ξενοδόχος Antoine Sella αγόρασε το ακίνητο και άνοιξε το Grand Hôtel du Cap το 1889. 

Φωτογραφίες: Instagram

Ο Τζέραλντ και η Σάρα Μέρφι, ένα νεαρό ζευγάρι Αμερικανών που είχαν εκπατριστεί στη Γαλλία τη δεκαετία του 1920, κάποτε νοίκιασαν το ξενοδοχείο για ένα ολόκληρο καλοκαίρι, ένα μοναδικό γεγονός για την εποχή, καθώς η γαλλική ριβιέρα δεν ήταν τότε καλοκαιρινός προορισμός, αλλά χειμερινός για τους πλούσιους.

Μαζί με τους Μέφι ήρθαν πολλοί συγγραφείς και καλλιτέχνες της Χαμένης Γενιάς, συμπεριλαμβανομένων των F. Scott Fitzgerald και Ernest Hemingway.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ninaflohr

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ninaflohr

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ninaflohr

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Soleil (@soleilofficial)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dariabelaiss

 

Η οικογένεια Κένεντι έμεινε εκεί το 1938 όταν ο Τζον Φ. Κένεντι ήταν 21 ετών, ενώ ακόμα το ξενοδοχείο έχει φιλοξενήσει ονόματα όπως  η Marlene Dietrich, ο Orson Welles, ο δούκας και η δούκισσα του Windsor, ο Winston Churchill και ο Charles De Gaulle.

Επίσης η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Ρίτσαρντ Μπάρτον έκαναν το ταξίδι του μέλιτος τους εκεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ