Φόβοι για βεντέτα στην Κρήτη: «Σε σκότωσαν οι καταραμένοι» - Tο ξέσπασμα της χήρας του 22χρονου (φωτό)

Οργισμένη η χήρα του 22χρονου – «Σε σκότωσαν οι καταραμένοι» 

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης, καθώς ένα άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Νεκρός από σφαίρες έπεσε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιουνίου, 22χρονος στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στο χωριό Αργουλιό. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε προηγηθεί διαπληκτισμός δύο ανδρών για διαφορές που είχαν για τα χειμαδιά και περιοχή βοσκότοπων.

Οι δύο άνδρες λογόφεραν, ο 22χρονος αποχώρησε από το σημείο και πήγε στο σπίτι της αδερφής του. Ο 45χρονος δράστης τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο και έξω ακριβώς από το σπίτι, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με το πυροβόλο όπλο τύπου πιστόλι. Ο τραυματισμένος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, καθώς παρά τις προσπάθειες που έγιναν καθ’οδόν δεν τα κατάφερε. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και αναζητείται όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οργή στην τοπική κοινωνία

Θρήνος και οργή επικρατεί στον Αργουλιό Μυλοποτάμου εκεί που ο 22χρονος έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε από 44χρονο συγχωριανό του. Ο νεαρός ήταν πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού και είχε αναρτήσει μάλιστα φωτογραφίες από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιός του, στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Κάνεις από τους οικείους του θύματος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Όλοι τους εκφράζουν την αγανάκτηση τους και περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Λίγες ώρες μετά το φονικό που βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, η χήρα του 22χρονου, με ένα σπαρακτικό μήνυμα, αποχαιρετά τον σύζυγό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όπως φαίνεται και στην ανάρτηση η οργή ξεχειλίζει.

Το μήνυμα της γυναίκας δεν είναι το μοναδικό, αφού πολλοί εκφράζουν την λύπη αλλά και τον θυμό τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Κρήτη. «Ως πότε θα θρηνούμε θύματα στον Μυλοπόταμο», γράφει κάτοικος της περιοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως αναφέρει το creta24.gr.

Νωρίτερα συγγενείς του 22χρονου είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τα σπαρακτικά τους μοιρολόγια να ακούγονται την γύρω περιοχή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ