Σοκάρει η δολοφονία του 22χρονου στο Ρέθυμνο: Σπαρακτικά τα μηνύματα της συζύγου του - ''Έχει ξυπνήσει ο γιος σου & σε περιμένει'' (φωτό - βίντεο)

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Κρήτης....

Νεκρός από σφαίρες έπεσε νωρίς το απόγευμα 22χρονος στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στο χωριό Αργουλιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων από πηγές της ΕΛΑΣ, είχε προηγηθεί διαπληκτισμός δύο ανδρών για διαφορές που είχαν για τα χειμαδιά και περιοχή βοσκότοπων.

Οι δύο άνδρες λογόφεραν, ο 22χρονος αποχώρησε από το σημείο και μετέβη στο σπίτι της αδερφής του.

Ο 45χρονος δράστης τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο και έξω ακριβώς από το σπίτι, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με το πυροβόλο όπλο τύπου πιστόλι.

 

 

Ο τραυματισμένος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, καθώς παρά τις προσπάθειες που έγιναν καθ’οδόν δεν τα κατάφερε.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και αναζητείται. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή για την αποφυγή επεισοδίων.

Ο 22χρονος Κώστας έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια της αδερφή τους καθώς δέχθηκε πυρά από το χέρι ενός 44χρονου με τον οποίον είχαν διαφορές.

 

 

Λίγες ώρες μετά το έγκλημα η αδερφή του, ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μία μαντινάδα αλλά και ένα σπαρακτικό μήνυμα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μπροστά στα μάτια μου, αφαίρεσαν την ζωή σου»!

Η μαντινάδα:

«…Σαν σήμερα το σπίτι μας, ο Χάρος το αδειάζει, μα ‘μες στο χώμα γίνηκες, χρυσός που δεν σκουριάζει… Αδερφέ μου».

egklhma-aderfh1

Το σπαρακτικό μήνυμα:

«ΓΙΑΤΙ? ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ .ΓΙΑΤΙ?…

…..Σε ειχε βοηθήσει πολλές φορές η παναγία σήμερα όμως που γιόρταζε η χάρη τις όχι Αδερφέ μου ..που είσαι ;; και ο Στέλιος μας περιμένει την μηχανή που ‘του ταξες ….τώρα ποιος θα ‘του την πάρει

ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ….Πως θα ‘του το πώ οτι δεν θα σε ξαναδεί να δεί το θείο του την αδυναμία του .( πως που μπροστά στα μάτια μου σου αφαίρεσαν την ζωή σου Αδερφέ μου …

Που δεν σε άφησαν Αδερφέ μου να χαρείς τον γιο σου … που δεν σε άφησαν να χαρείς τίποτα. …..

Τίποτα δεν χάρηκες.

Η ψυχή σου όμως θα ηρεμίσει ….

…12.06.2022….

Καλό παράδεισο Αδερφέ μου»

egklhma-aderfh

Σύζυγος 22χρονου: «Έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει»

Συγκλονιστική είναι και η νεότερη ανάρτηση της συζύγου του 22χρονου που αναφέρει πως «έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει».

egklhma-syzygos

 

foniko3

foniko

Φονικό για τα κτήματα

Οι δύο άνδρες είχαν εδώ και καιρό διάφορες και είχαν συχνά λογομαχίες και διαπληκτισμούς αναφέρει το cretapost.

Αυτό που ερευνούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. του Ρεθύμνου που χειρίζονται την υπόθεση είναι εάν οι διαφορές τους ήταν κτηματικές ή υπήρχε και κάτι άλλο που χώριζε τους δύο άνδρες.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από το άγριο φονικό ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα έχει βληθεί σε τουλάχιστον τέσσερα σημεία. Την Δευτέρα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του άτυχου 22χρονου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ