Κρήτη: Παραδόθηκε και ομολόγησε ο δολοφόνος του 22χρονου

Παραδόθηκε και ομολόγησε ο 44χρονος δράστης

Παραδόθηκε στην αστυνομία στο Ρέθυμνο ο 44χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας ενός 22χρονου και πατέρα ενός παιδιού, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο άνδρας ομολόγησε την πράξη του ενώ υπέδειξε στους αστυνομικούς πού βρίσκεται το όπλο του εγκλήματος.

Όπως μεταδίδει το Cretalive.gr, o 44χρονος εμφανίστηκε στην αστυνομία στο Ρέθυμνο στις 11:05 συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο 22χρονος έπεσε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιουνίου στο χωριό Αργουλιό του Δήμο Μυλοποτάμου, όταν βρισκόταν έξω από το σπίτι της αδελφής του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης της δολοφονίας έφτασε με ένα φορτηγό και πυροβόλησε τέσσερις φορές με ένα πιστόλι. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, λίγη ώρα πριν από τους πυροβολισμούς θύτης και θύμα είχαν διαπληκτιστεί. Μάλιστα, ανάμεσα στους δύο άνδρες είχε σημειωθεί πρόσφατα ένα ακόμη επεισόδιο, στο οποίο είχαν εμπλακεί και άλλα άτομα.

Οι δύο οικογένειες είχαν κτηματικές διαφορές που ήταν γνωστές στην τοπική κοινωνία, ωστόσο, οι Αρχές της Κρήτης εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ