Θεσσαλία: 40χρονος πέθανε ξαφνικά στο κρεβάτι του – Δεν είχε προβλήματα υγείας

Σαν κεραυνός έπεσε στην τοπική κοινωνία του Βελεστίνου ο πρόωρος και αιφνίδιος χαμός 40χρονου χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ο άτυχος 40χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως ντελιβεράς σε σουβλατζίδικο της περιοχής, κατέρρευσε στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας του και μέσα σε λίγα λεπτά «έσβησε».

Οι γενναίες προσπάθειες των διασωστών του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου να τον επαναφέρουν με επί τόπου καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, απέβησαν, άκαρπες. Η σορός του 40χρονου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Όλα συνέβησαν όταν γύρω στις 16:00 ο 40χρονος αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία. Καθώς δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, αποφάσισε να ξεκουραστεί στο κρεβάτι, πιστεύοντας πως αργότερα θα αισθανόταν καλύτερα.

Εντούτοις, η κατάστασή του επιδεινώθηκε όπως αναφέρει ο taxydromos.gr. Μέσα σε λίγη ώρα αισθάνθηκε ένα μούδιασμα στο χέρι που επεκτάθηκε στο στήθος και όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι, για να ζητήσει βοήθεια, κατέρρευσε στο πάτωμα. Η οικογένειά του έχει υποστεί σοκ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ