Απόστολος Ρουβάς: «Με την σύντροφό μου είμαστε μαζί σχεδόν ένα χρόνο - Είχα διατροφικές διαταραχές μετά το Survivor» (βίντεο)

Όσα είπε ο σεφ στο Happy Day

Ο Απόστολος Ρουβάς μίλησε στο «Happy Day» για τη μοναδική εμπειρία του στο Survivor, ενώ αναφέρθηκε ακόμα και στην σύντροφό του, με την οποία είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο.

Ο σεφ αποκάλυψε ότι γιια το ριάλιτι επιβίωσης πως «μου πήρε λόγο να προσαρμοστώ και διατροφικά, είχα διαταραχές, γιατί είχε συνηθίσει διαφορετικά ο οργανισμός. Είχα και προβλήματα ύπνου. Το να συνηθίσεις να κοιμάσαι στο σανίδι. Το βράδυ κρυώναμε επίσης».

Όσο για τους λόγους που πήγε στο Survivor είπε: «Οι λόγοι ήταν διάφοροι. Ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία, την οποία ελάχιστοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν. Ένας ακόμα λόγος ήταν τα χρήματα καθώς θα μπορούσαν να με βοηθήσουν να βελτιώσω την ποιότητα ζωής μου».

Για την σύντροφό του ο Απόστολος Ρουβάς ανέφερε ότι «και από το κορίτσι είχα την υποστήριξη να πάω στον Άγιο Δομίνικο. Είμαστε μαζί σχεδόν ένα χρόνο τώρα».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να  δημιουργήσει τη δική του οικογένεια απάντησε: «Θα το ήθελα και θαυμάζω και τον αδερφό μου (σσ τον σάκη Ρουβά) για την οικογένεια που έχει κάνει. Είναι δημιουργία. Φαντάζομαι και τον εαυτό μου να έχω κάποια στιγμή δική μου οικογένεια».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ