Το μπλε coat dress της Κέιτ Μίντλετον, το ροζ Valentino φόρεμα της κόμισσας Σοφί - κομψές οι Βρετανίδες royals (φωτό)

Πόσο κόστισε το outfit της Δούκισσας;

Στα μπλε η Κέιτ Μίντλετον, στα ροζ η Κόμισσα Σοφί!

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ  ηγήθηκε της βασιλικής οικογένειας, καθώς έφτασαν στο κάστρο του Ουίνδσορ σήμερα, ενόψει των εορτασμών της Ημέρας Garter.

 

 

Η 40χρονη royal φόρεσε ένα coat dress και ασορτί καπέλο Juliette Botterill αξίας 560 λιρών (652.17 ευρώ), ενώ ολοκλήρωσε το outfit της με ένα εντυπωσιακό κολιέ G. Collins & Sons tanzanite 8.400 λιρών (9,784.92 ευρώ) το  οποίο έχει φορέσει πολλές φορές και τα ανάλογα σκουλαρίκια - αξίας 6.100 λιρών (7,100.30 ευρώ). 

 

 

Το σύνολο συμπληρώθηκε με γόβες σε royal blue χρώμα και ένα clutch σε ανάλογους τόνους.

Κομφή ήταν και η Κόμισσα του Γουέσεξ η οποία επέλεξε, σύμφωνα με την Daily Mail, ένα ροζ φόρεμα Valentino.  Η σύζυγος του γιου της βασίλισσα Ελισάβετ (πρίγκιπα Εδουάρδου) συνδύασε το outfit της με nude γόβες και ένα μπεζ καπέλο με λουλούδια.

 

 

Το παρών στους εορτασμούς έδωσαν και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ο διάδοχος πρίγκιπας Κάρολος με την σύζυγό του Καμίλα και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Άλλωστε πρόκειται για μια σημαντική ημέρα στο βασιλικό ημερολόγιο.

Η Καμίλα, ο Κάρολος και η πριγκίπισσα Άννα (η μοναχοκόρη της 96χρονης μονάρχη) φόρεσαν στις εκδήλωση τις επίσημες ενδυμασίες τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ