Φονικό στον Μυλοπόταμο: Σήμερα η κηδεία του 22χρονου πατέρα - Βαφτίστηκε το νεογέννητο παιδί του (βίντεο)

Το μωρό πήρε το όνομα του μπαμπά του

Σήμερα θα πουν το «τελευταίο αντίο» στον 22χρονο πατέρα που έπεσε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής στον Αργουλιό Μυλοποτάμου από τα πυρά συγχωριανού του.

 

Σε κλίμα ανείπωτου πόνου και σπαραγμού, η οικογένεια του, συγγενείς και φίλοι, αναμένεται να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία, στις 17.00 το απόγευμα, οπότε και θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό Παναγίας Πεντηκοστής.

Η σορός του 22χρονου θα βρίσκεται στο σπίτι του από τη 1 μετά το μεσημέρι ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του χωριού Αγίου Μάμα. 

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο 44χρονος

Ο 44χρονος δράστης ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή. Ο ίδιος μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο στα Δικαστήρια  όπου του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με το cretalive ο 44χρονος, προανακριτικά φέρεται να ισχυρίστηκε ότι έγιναν τρία σοβαρά φραστικά επεισόδια  σε χρονικό διάστημα μιάμισης ώρας στα οποία υποστήριξε ότι το θύμα εξύβρισε πολύ άσχημα και χυδαία διάφορα μέλη της οικογένειας του, ζωντανούς και νεκρούς, ενώ ισχυρίστηκε επίσης πως σε ένα από αυτά τα φραστικά επεισόδια, πριν το μοιραίο γεγονός ήταν μπροστά και η ηλικιωμένη μητέρα του η οποία και κατέθεσε στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Το σπαρακτικό «αντίο» της συζύγου του 22χρονου - Συγκλονίζει η αδελφή του 

Σπαρακτικό  είναι το "αντίο" της χήρας του θύματος, που σε ανάρτηση της στην προσωπική της σελίδα στο facebook, λίγες ώρες πριν τον αποχαιρετισμό του άνδρα της, αναφέρει μεταξύ άλλων "...πώς θα αντέξω χωρίς εσένα; Ο γιος σου σε ψάχνει. Μου λείπεις ψυχή μου, θα ζεις πάντα μέσα στην καρδιά μας… δε θα φύγεις ποτέ…"

 

Μιλώντας στο MEGA για την τραγωδία η σύζυγος του θύματος ανέφερε για την τραγωδία: «Δεν ήταν για κτηματικά… Όχι… Όχι.. Τον ζήλευαν επειδή ήταν δυνατός. Κι ο αδελφός του είχε σηκώσει όπλο και σημάδευε εμένα μια φορά και ήμασταν στα δικαστήρια. Κι ήμουν έγκυος τότε. Γιατί είναι “άρρωστοι”. Είναι απ’ τα Χριστούγεννα. Όλες αυτές οι φασαρίες… και τις δημιουργούσαν αυτοί. Πηγαίναμε στα δικαστήρια. Δίπλα ήταν τα σπίτια».

Η αδελφή του 22χρονου, που τον είδε να φεύγει απ’ τη ζωή μπροστά στα μάτια της, τον αποχαιρέτησε με μία μαντινάδα… «…σαν σήμερα το σπίτι μας / ο χάρος το αδειάζει / μα μες στο χώμα /γίνηκες χρυσός που δεν / σκουριάζει… αδελφέ μου».

Βάτιστηκε πριν την κηδεία το μωρό του 22χρονου

Το νεογέννητο μωρό της οικογένειας βαφτίστηκε στο εκκλησάκι του χωριού. Ένα παιδί που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον πατέρα του, τον οποίο και στερήθηκε πριν καν σαραντίσει.

Η οικογένεια του νεαρού άνδρα, κλήθηκε να ακολουθήσει το έθιμο που ορίζει πως πριν την κηδεία θα πρέπει να έχει τελεστεί η βάφτιση του μωρού του. Ενός βρέφους που πήρε το όνομα του πατέρα που δεν πρόλαβε να γνωρίσει.

Φόβοι για βεντέτα

Από την πρώτη στιγμή, σε κάθε γωνιά του χωριού, αστυνομικοί περιπολούσαν, υπό τον φόβο της βεντέτας. Μάλιστα, τα σπίτια τόσο του 22χρονου θύματος, όσο και του 44χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη, βρίσκονται υπό ισχυρότατο αστυνομικό κλοιό, μιας και η απόσταση που τα χωρίζει, είναι ελάχιστη.

Το φονικό, όπως αναφέρει το MEGA έγινε έξω από το σπίτι συγγενούς του θύματος. Δράστης και θύμα φέρεται να είχαν λογομαχήσει λίγη ώρα νωρίτερα, τους χώρισαν και ο καθένας πήρε τον δρόμο του.

Την ώρα που ο 22χρονος περπατούσε στον δρόμο μαζί με τους συγγενείς του, ο 44χρονος πέρασε από δίπλα τους με το αγροτικό του. Διαπληκτίστηκαν ξανά και τότε ο δράστης έβγαλε το πιστόλι και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές, εν ψυχρώ σε διάφορα σημεία του σώματος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ