Ο William & η Kate επιλέγουν το νέο τους σπίτι: Ένα ταπεινό εξοχικό με 4 κρεβατοκάμαρες - κανένας υπηρέτης δεν θα είναι live-in (φωτό & βίντεο)

Για να είναι πιο κοντά στην βασίλισσα

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton θα μετακομίσουν την οικογένειά τους σε ένα σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων αυτό το καλοκαίρι.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Daily Mail, πρόκειται να μεταφερθούν από το Κένσινγκτον, στο δυτικό Λονδίνο - όπου μένουν μαζί με τα τρία τους παιδιά - στο Adelaide Cottage, στο Berkshire, προκειμένου να είναι πιο κοντά στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Το νέο σπίτι των royals βρίσκεται μέσα στο βασιλικό κτήμα των 655 στρεμμάτων στο Berkshire και απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου και το κάστρο του Windsor.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Ingrid Seward, αρχισυντάκτρια του Majesty Magazine, δήλωσε ότι: «Η βασίλισσα χρειάζεται περισσότερους ανθρώπους σαν τον William γύρω της. Είναι πολύ συχνά μόνη της, εκτός από το προσωπικό και έτσι θα χαρεί που ο William, η Kate και τα τρία δισέγγονά της θα απέχουν δέκα λεπτά. Η οικογένεια ήταν πολύ περιορισμένη στο τι μπορούσε να κάνει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στο Παλάτι του Κένσινγκτον».

Πηγές κοντά στην οικογένεια αναφέρουν ότι το ζεύγος ήθελε να είναι πιο κοντά στην 96χρονη μονάρχη, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα με την κινητοκίτητά της τους τελευταίους μήνες και πως έχουν βρει ένα καλό σχολείο για τα παιδιά τους.

Ο 8χρονος πρίγκιπας George, η 7χρονη πριγκίπισσα Charlotte και ο 4χρονος πρίγκιπας Louis, αναμένεται να ξεκινήσουν τα μαθήματά τους το Σεπτέμβριο, οπότε ξεκινά και η σχολική χρονιά.

Μια πηγή είπε στη Sun: «Η Kate και ο William ήθελαν πολύ ένα μικρό σπίτι για να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή στο Windsor. Το Adelaide Cottage τους ταιριάζει επειδή είναι ένα σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων» και πως «δεν έχουν προσωπικό που μένει μέσα στο σπίτι (live in)».

Ακόμα πρόσθεσε ότι: «Δεν είχαν άλλες απαιτήσεις από το να είναι ένα ευχάριστο οικογενειακό σπίτ, που να είναι κοντά σε καλά σχολεία και τη βασίλισσα. Ήταν ανένδοτοι ότι δεν ήθελαν τίποτα πολύ επιδεικτικό ή οτιδήποτε χρειαζόταν ανακαίνιση ή πρόσθετη ασφάλεια για να μην επιβαρύνουν τους φορολογούμενους».

Ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα του νέου αυτού σπιτιού είναι ότι δεν  απαιτεί δαπανηρές ανακαινίσεις ή πρόσθετες ρυθμίσεις, όσον αφορά την ασφάλεια.

Μόλις εγκατασταθούν στο Adelaide Cottage, οι Cambridges θα έχουν πλέον γείτονες τους Clooney, τον Sir Elton John και την ηθοποιό Anna Friel!

Ο 39χρονος διάδοχος του θρόνου (τρίτος μετά τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο) και η 40χρονη σύζυγός του θέλουν επίσης να είναι πιο κοντά στους γονείς της Δούκισσας Michael και Carol Middleton, καθώς πάιζουν ουσιαστικό ρόλο στην ανατροφή των παιδιών τους.

Μέσα στην καρδιά του ιδιωτικού βασιλικού πάρκου 655 στρεμμάτων του Crown Estate, το Adelaide Cottage χτίστηκε το 1831 ως καταφύγιο για τη σύζυγο του William IV, βασίλισσα Adelaide of Saxe-Meiningen.

Ήταν επίσης γνωστό ότι ήταν το αγαπημένο σπίτι της βασίλισσας Βικτώριας, καθώς απολάμβανε συχνά το πρωινό της εκεί.

Ωστόσο, ο πιο διάσημος πρώην κάτοικος του πρέπει να είναι ο πρώην φίλος της αείμνηστης πριγκίπισσας Μαργαρίτας, ο λοχαγός Peter Townsend, του οποίου η σχέση με την αδερφή της βασίλισσας προκάλεσε εθνικό σκάνδαλο.



Η εξοχική κατοικία υποβλήθηκε σε σημαντικές ανακαινίσεις το 2015, πράγμα που σημαίνει ότι οι Cambridges δεν θα χρειαστεί να ξοδέψουν εκατομμύρια , όπως έκανε ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, οι οποίοι ξόδεψαν 2.4 εκατομμύρια λίρες για να ανακαινήσουν το Frogmore Cottage.

Όσο για το εσωτερικό του, το σπίτι διαθέτει ένα μαρμάρινο ελληνο-αιγυπτιακό τζάκι, ενώ στο master bedroom η οροφή είναι καλυμμένη με επιχρυσωμένα δελφίνια και διακοσμητικά από σχοινί που επαναχρησιμοποιήθηκαν από το βασιλικό yacht Royal George.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ