Έμυ Λιβανίου: «Δεν έχουμε καμία αποκατάσταση σχέσεων με τον πρώην σύζυγο μου - Από διαζύγιο δεν πέθανε κανείς» (βίντεο)

«Παντρεύτηκα στα 25 μου, έχω τόση χαρά που είναι ο γιος μου 21 και η κόρη μου 19, δεν μετανιώνω τίποτα»

Η Έμυ Λιβανίου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τα παιδιά που ήρθαν στα 25 της, το «κακό διαζύγιο» και τη νέα σελίδα στην ζωή της.

Η δημοσιογράφος είπε για το επάγγελμά της: «Από μικρή, δικηγόρος ήθελα να γίνω, άνοιξα γραφείο και μου προέκυψε η τηλεόραση από έναν πελάτη στο δικηγορικό γραφείο.

Μου είπε ο πελάτης να πάω κάπου γιατί το MEGA τότε έκανε δοκιμαστικά. Ούτε που είχα δει autocue στη ζωή μου ποτέ. Ούτε που ξέρω πόσα σαρδάμ έκανα. Ξεκίνησα ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου στο “Πολύ καλημέρα σας”».

Για την οικογένεια και τον χωρισμό της ανέφερε: «Παντρεύτηκα στα 25 μου, έχω τόση χαρά που είναι ο γιος μου 21 και η κόρη μου 19, δεν μετανιώνω τίποτα, νιώθω και εγώ νέα!Έχουμε τη δυνατότητα να πάμε ακόμα και σε ένα μπαράκι μαζί. Μακάρι να τα έκανα και στα 20 μου τα παιδιά. Το παιδί σε πάει μπροστά, δεν σε πάει ποτέ πίσω. Από διαζύγιο δεν πέθανε και κανείς, δεν έγινε και τίποτα.. Δεν έχουμε καμία αποκατάσταση σχέσεων με τον πρώην σύζυγο μου, άλλα δεν με έχει πάει πίσω το κακό διαζύγιο».

«Όταν άφησα τον γιο μου στον Λονδίνο, μπήκα με αναφιλητά στα γενέθλια της φίλης μου, δεν με ξανακάλεσε σε πάρτι, της το «έβγαλα από τη μύτη». Ξυπνάω καλά μόνη μου, έχω συμφιλιωθεί με αυτό, τώρα που τα παιδιά είναι μακριά, κάνω και ένα μεταπτυχιακό και επισκέπτομαι τα παιδιά μου συχνά στο Λονδίνο», συμπλήρωσε σχετικά με τα παιδιά της.

Για την τηλεόραση και μία ενδεχόμενη επιστροφή της, η Έμυ Λιβανίου είπε στην εκπομπή του Mega, ότι, «Αν είχα κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση θα επέστρεφα με χαρά στην τηλεόραση. Την αγαπώ την τηλεόραση, νιώθω ότι είμαι κομμάτι της. Κάποια στιγμή μου είχε πέσει ένα σκηνικό την ώρα του αέρα, συμβαίνουν αυτά».

«Η Μόνικα Μπελούτσι είναι θεότητα! Ακτινοβολούσε από την σεμνότητα της», κατέληξε σχετικά με την γνωριμία της με την Ιταλίδα ηθοποιό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ