Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η Lisa & ο Neil ζουν στην δεκαετία του 30: Το σπίτι, τα ρούχα τους, οι οικιακές συσκευές, τα πάντα είναι 100 χρόνια πίσω (φωτό & βίντεο)

Πληρώνουν μόνο με μετρητά και πραγματοποιούν όλες τις τηλεφωνικές κλήσεις με σταθερό

Ένα ζευγάρι έχει εγκαταλείψει τον σύγχρονο τρόπο ζωής και ζει κάθε μέρα σαν να είναι στη δεκαετία του 1930 - πληρώνουν μόνο με μετρητά και πραγματοποιούν όλες τις τηλεφωνικές κλήσεις με σταθερό τηλέφωνο.

Ο λόγος για την 58χρονη Lisa και τον 55χρονο σύζυγό της Neil Fletcher, οι οποίοι ζουν στο Watchet της Βρετανίας. 

Ακόμα οι οι ηλεκτρικές τους συσκευές αντικατοπτρίζουν την λατρεία τους για τα 30ς, αφού έχουν ασπρόμαυρη τηλεόραση, ψυγείο «εποχής» και οδηγούν  ένα αυτοκίνητο σχεδόν 100 ετών! Ακούνε μουσική με γραμμόφωνα και στις ντουλάπες του θα βρει κανείς αυθεντικά ρούχα του 1930.

Η ιδέα ήταν αρχικά της Lisa η οποία και έπεισε τον αγαπημένο της να ζήσουν με αυτόν τον τρόπο, αφού παντρεύτηκαν το 1991. Η 58χρονη λέει τώρα, σύμφωνα με το mirror.co.uk ότι δεν θα επέστρεφαν ποτέ στη σύγχρονη ζωή.

Το ζευγάρι  έχει ζήσει σε τρία σπίτια και μετακόμισε στην τωρινή του κατοικία πριν από έξι χρόνια. Από τότε έχουβν ρήξει δουλειά για να μετατρέψουν το σπίτι τους σε μια «χρονοκάψουλα».

Από το τζάκι και ταέπιπλα, μέχρι της ηλεκτρικής κουζίνας με σμάλτο και του ψυγείου Westinghouse του 1935, τα πάντα είναι από το παρελθόν!

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι υποθέτουν ότι είμαστε κάτι σαν από την Αγγλία του Ντίκενς, καθισμένοι κάτω από το τρεμάμενο φως των κεριών – αλλά δεν είναι έτσι. Τα πάντα στο σπίτι μας έχουν μια ιστορία – αν ξυπνούσα και όλα ήταν μοντέρνα, θα κλειδωνόμουν σε ένα ντουλάπι και δεν θα έβγαινα έξω.

Όταν οι άνθρωποι μας βλέπουν στο δρόμο, μερικές φορές ρωτούν αν πάμε σε γάμο, λόγω του τρόπου που ντυνόμαστε. Νομίζω ότι οι άνθρωποι μας βλέπουν σαν εντελώς τρελούς» θα πει η Lisa για την επιλογή τους να ζήσουν σαν να είναι στην δεκαετία του 30.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ