Μύθοι και αλήθειες για τις κρέμες αδυνατίσματος: Έχουν σχεδιαστεί για να καίνε λίπος, λειτουργούν όμως;

Λειτουργούν πραγματικά;

 

Οι κρέμες αδυνατίσματος, έχουν σχεδιαστεί για να καίνε το σωματικό λίπος.

Η κρέμα απορροφάται στο δέρμα και καίει το λίπος κι εμποδίζει το σχηματισμό κυτταρίτιδας.

Η διαδικασία εφαρμογής είναι απλή. Κάνετε μασάζ με την κρέμα στις περιοχές σας με το περιττό λίπος.

Λάβετε υπόψη ότι το μασάζ είναι εξαιρετικά σημαντικό και δεν αρκεί να την αλείφετε απλώς. Το μασάζ βοηθά στη σωστή απορρόφηση της κρέμας.

Οι κρέμες αδυνατίσματος θα σας κάνουν να νιώσετε ένα μικρό τσίμπημα ή κάψιμο, αλλά αυτό είναι απόδειξη ότι λειτουργούν.

Αν λοιπόν οι κρέμες αδυνατίσματος λειτουργούν και βοηθούν στην απώλεια βάρους, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε την άσκηση;

Σύμφωνα με τους περισσότερους ειδικούς στην κρέμα αδυνατίσματος, η άσκηση εξακολουθεί να είναι σημαντική, γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάψετε λίπος.

Στην πραγματικότητα, για να βελτιώσετε τα πράγματα, σας προτείνουν να εφαρμόσετε την κρέμα αδυνατίσματος πριν από την άσκηση.

Υπάρχουν κάποιοι που αγοράζουν κρέμες αδυνατίσματος με την ελπίδα ότι θα αυξήσουν τον μεταβολισμό τους. Αυτό όμως δεν ισχύει.

Υπάρχει μια διαδικασία όπου ο μεταβολισμός σας χρησιμοποιεί τον λιπώδη ιστό ως ενέργεια, αντί να χρησιμοποιεί την τροφή ως ενέργεια, η οποία βοηθά στην καύση λίπους.

Όλα αυτά χάρη στην κρέμα αδυνατίσματος σας.

Λειτουργούν πραγματικά;

Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση, γιατί η απάντηση χωρίζεται στη μέση. Κάποιοι λένε ναι, λειτουργεί, ενώ άλλοι το θεωρούν σπατάλη χρημάτων.

Όσοι λένε ναι επισημαίνουν τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων, τα οποία ποικίλλουν φυσικά, αλλά έχουν σχεδιαστεί για τα ίδια αποτελέσματα, σύμφωνα με το yo.gr.

Τα περισσότερα από τα συστατικά που θα βρείτε περιλαμβάνουν το κακάο, για αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και την καφεΐνη, που αποτρέπει τη συσσώρευση υπερβολικού λίπους.

Ένα άλλο συχνό συστατικό είναι το εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού, που μειώνει την κυτταρίτιδα.

Σίγουρα το κάθε προϊόν είναι διαφορετικό, όπως και ο κάθε άνθρωπος. Αν εσείς επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα αδυνατίσματος, βρείτε την κατάλληλη για εσάς.

Μπορείτε να κάνετε πρώτα μια έρευνα αγοράς και να επιλέξετε την κρέμα με τα συστατικά, που λειτουργούν πιο καλά σε εσάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ