Υγεία του Τομ Χανκς: Με πολύ τρεμάμενο χέρι εμφανίσθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας του Έλβις (βίντεο / φωτό)

Τι συμβαίνει με την υγεία του Τομ Χανκς; Έτρεμε ανεξέλεγκτα το χέρι του στην παρουσίαση ταινίας για τον «Βασιλιά του Ροκ εντ Ρόλ».

Ανησυχία στα εκατομμύρια των θαυμαστών του Τομ Χανκς σε όλο τον κόσμο έχουν προκαλέσει πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.
Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος έχει πολιτογραφηθεί και Έλληνας, εμφανίσθηκε στην Αυστραλία και το χέρι του έτρεμε κρατώντας το μικρόφωνο ενώ μιλούσε στο κοινό.

 

Kατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας ταινίας για τον Έλβις Πρίσλεϊ στην οποία υποδύεται το μάνατζέρ του πάσχιζε να κρατήσει τη σταθερότητα στο χέρι του. 

 


«Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον πλανήτη απ’ το να γυρίσεις ταινία εδώ στο Γκολντ Κόουστ… Έχω γυρίσει ταινίες στο Μαρόκο, το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Σιάτλ και το Βερολίνο και καμία τους δεν έχει αυτά που διαθέτει το Γκολντ Κόουστ. Τι είναι αυτά; Δύο λέξεις: καμία απ’ αυτές δεν διαθέτει Νταν Μέρφι», είπε ο Χανκς κατά την εμφάνισή του στην πρεμιέρα της ταινίας στην ομώνυμη πόλη της Αυστραλίας, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι αναφέρθηκε στην αλυσίδα με κάβες Dan Murphy’s.

 

Ο αγαπημένος ηθοποιός καθώς μιλούσε το χέρι του έτρεμε. Η προσπάθειά του να ελέγχει ήταν εμφανής. Έβαζε το αριστερό του χέρι, κάτω από το δεξί, στο μικρόφωνο σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα. 

 

 

Μετά την πρεμιέρα της ταινίας στην Αυστραλία ο Χανκς επέστρεψε στις ΗΠΑ.

 

Στις 11 Ιουνίου προβλήθηκε η ταινία στην Graceland, μια έπαυλη σε ένα κτήμα 13,8 στρεμμάτων στο Μέμφις του Τενεσί, που κάποτε ανήκε στον Έλβις Πρίσλεϊ.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Χανκς είχε ερμηνεύσει ως γνωστόν στην «Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν» έναν λοχαγό που έπασχε από μετατραυματική αγχώδη διαταραχή και τα χέρια του οποίου έτρεμαν ανεξέλεγκατα λόγω του τεράστιου άγχους που είχε περάσει. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ