Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης μαζί και στην τηλεόραση - Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον μεγάλο έρωτα της τραγουδίστριας (βίντεο)

Που θα τους δούμε;

Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή μαζί στην τηλεόραση; Ω ναι!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Βανδή δέχτηκε πρόταση για να παίξει στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», ένας από τους πρωταγωνιστές της οποίας είναι ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης.

Η τραγουδίστρια τελικά δεν αποδέχτηκε την πρόταση για μόνιμο ρόλο, είπε όμως «ναι» σε guest εμφανίσεις! Έτσι βάσει των ίδιων πληροφορίων την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να τους δούμε, έστω και για λίγο μαζί, στο ίδιο πρόγραμμα.

 

 

Η νέα δραματική σειρά του Alpha βασίζεται στο ομώνυμο βιβλί  του Βασίλη Αλεξανδρή και η υπόθεση αφορά τα Μπουζούκια της δεκαετίας του 80. 

Στο  «Αυτή η νύχτα μένει» αναμένεται να δούμε ακόμα τον Γιάννη Στάνκογλου και την Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Υπενθυμίζεται ότι η Δέσποινα Βανδή έχει ξαναεμφανιστεί σε σειρά και συγκεκριμένα στους Δύο Ξένους, όπου είχε υποδυθεί μια τραγουδίστρια (Χαρούλα)  η οποία και ερωτεύτηκε τον Τόλη Σιδεράτο, δηλαδή τον Αλέξανδρο Ρήγα, ο οποίος υπέγραψε άλλωστε μαζί με τον Δημήτρη Αποστόλου το σενάριο και την σκηνοθεσία, του αγαπημένου σίριαλ.

Έχει επίσης παίξει σε δύο θεατρικές παραστάσεις. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ