Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας με το αγαπημένο της πράσινο φόρεμα - οι nude γόβες, το μωβ τσαντάκι (φωτό & βίντεο)

Το έχει φορέσει πολλές φορές

Παρά τον καύσωνα που έπληξε την Ισπανία αυτές τις ημέρες, η βασίλισσα Λετίσια επέλεξε για τον σόλο εμφάνισή της ένα μακριμάνικο φόρεμα, το οποίο βέβαια της πήγαινε πολύ.

Ειδικότερα η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας βρέθηκε στην εκδήλωση "White Paper on Skin Cancer" στη Μαδρίτη,  μια πρωτοβουλία της Ισπανικής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογία που στόχο έχει την ενημέρωση του κοινού για τον καρκίνο του δέρματος.





Η 49χρονη πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων αποφάσισε να φορέσει ξανά το floral, πράσινο φόρεμά της από το brand  Maje.

Το μίντι φουστάνι είχε μακριά μανίκια, λαιμόκοψη "V"" και ασύμμετρη φούστα, ενώ η αρχική του τιμή ήταν στα 225 ευρώ - πλέον είναι sold out.

Η Λετίσια ολοκλήρωσε το look με ένα μωβ cluch, nude γόβες Carolina Herrera και ένα ζευγάρι σκουλκαρίκια.



Οι θαυμαστές της royal, όπως αναφέρει το express.co.uk, πιστεύουν ότι είναι ένα από τα αγαπημένα της κομμάτια, αφού την έχουν δει πολλές φορές να το φοράει.

Την πρώτη φορά που εμφανίστηκε με αυτό ήταν τον Ιούλιο του 2019 κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Οβιέδο, στα βόρεια της Ισπανίας. Εθεάθη επίσης με το ίδιο φουστάνι στη Μαγιόρκα το 2020 και το 2021. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ