Θρίλερ στον αέρα: Και ξαφνικά «άνοιξαν οι ουρανοί» σε πτήση της British Airways - γέμισε νερά η καμπίνα του αεροπλάνου (βίντεο)

Άρχισαν να τρέχουν νερά από την οροφή

Θρίλερ στον αέρα για επιβάτες και πλήρωμα πτήσης της British Airways, που ταξίδευε από το Heathrow του Λονδίνου προς την Ουάσιγκτον των ΗΠΑ.

Ξαφνικά «άνοιξαν οι ουρανοί» μέσα στο αεροσκάφος, αφού άρχισαν να τρέχουν νερά από την οροφή.

Για την ακρίβεια λίτρα νερού έπεσαν μέσα στην καμπίνα του Airbus A380, με μέλη του πληρώματος να προσπαθούν να τα μαζέψουν ρίχνοντας ππετσέτες και κουβέρτες, ενώ έβαλαν μοκέτα στο πάτωμα για να τα απορροφήσει. Παράλληλα οι επιβάτες αναγκάστηκαν να μετακινηθούν σε θέσεις που δεν είχαν βραχεί. 

 

«Δεν υπήρξε καμία στιγμή πρόβλημα ασφάλειας, το πρόβλημα εντοπίστηκε στην τροφοδοσία του πόσιμου νερού. Η πτήση συνεχίστηκε με ασφάλεια μέχρι την Ουάσιγκτον και προσγειώθηκε κανονικά. Μια ελαττωματική βαλβίδα αντικαταστάθηκε και το πρόβλημα λύθηκε», όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε ανέφερε η British Airways για το συμβάν.

Ένας εργαζόμενος της αεροπορικής εταιρείας σημείωσε από πελυράς του, με μια δόση χιούμορ, ότι «δεν ήταν πτήση για νευρικούς επιβάτες. Η εταιρεία δεν περιλαμβάνει εν πτήσει. καταρράκτες στις προσφερόμενες υπηρεσίες της. Το πλήρωμα ευχαριστούσε το Θεό που η διαρροή έγινε προς το τέλος του διατλαντικού ταξιδιού. Υπήρχαν και κάποιοι που άρχισαν να ψελλίζουν προσευχές, αλλά το πλήρωμα ενήργησε με επαγγελματισμό στη διάρκεια του περιστατικού».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ