Το κρυφτό έγινε δράμα: 8χρονος πέθανε από ασφυξία, όταν χώθηκε ανάμεσα σε πλυντήριο και στεγνωτήριο

Ήταν μαθητής της δευτέρας δημοτικού...

Τραγωδία στο Τέξας όπου ένα 8χρονο παιδί έχασε την ζωή του ενώ έπαιζε κρυφτό.

Ο αρχηγός του γραφείου του σερίφη της κομητείας Thomas, Tim Watkins επιβεβαιώνσε στο PEOPLE ότι ο Wrangler Hendrix, ο οποίος ήταν από το Jewett του Τέξας, είχε επισκεφτεί το σπίτι ενός συγγενή του  στο Coolidge της Τζόρτζια, με τον παππού και τη γιαγιά του, την περασμένη Παρασκευή. 

Ο Watkins είπε ότι οι αρχές πιστεύουν ότι το παιδί έπαιζε και προσπαθούσε να κρυφτεί πίσω από τις συσκευές με αποτέλεσμα να σφηνώσει  ανάμεσα στο πλυντήριο ρούχων και το στεγνωτήριο.

Η οικογένεια του μικρού βρήκε το παιδί και άρχισε αμέσως καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, ενώ στη συνέχεια κλήθηκαν στο σπίτι οι Αρχές, αφού ο Hedrix δεν ανταποκρινόταν.

Ο 8χρονος  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Archbold Memorial στο Thomasville της Τζόρτζια όπου οι γιατροί προσπαθούσαν επί μια ώρα να τον επαναφέρουν στην ζωή, όπως πρόσθεσε στη δήλωσή του ο Watkins. Ο μικρός δυστυχώς δεν τα κατάφερε  με τους γιατρούς να γράφουν ως ώρα θανάτου τις 7:28 μ.μ.

Οι αξιωματούχοι επιβολής του νόμου πιστεύουν ότι ο 8χρονος πέθανε από ασφυξία, ωστόσο σε κάθε περίπτωση αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

«Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Thomas θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Wrangler» πρόσθεσε ο Capt. Watkins.

Ο Wrangler, ο γιος της Rhonda White και του William Andrew Hendrix, ήταν μαθητής της δεύτερης τάξης.  Η κηδεία του  θα τελεστεί την Τρίτη, 21 Ιουνίου, στις 14:00 στον Βαπτιστικό Ναό Sardis στο Jewett.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ