Η Demi Moore & ο σεφ της καρδιάς της! Νέος δεσμός με κατά 13 χρόνια νεότερο σύντροφό για την ηθοποιό του Hollywood (φωτό)

Ποιος είναι ο Daniel Humm;

Η Demi Moore έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του  Daniel Humm, με την ηθοποίο του Hollywood να δημοσιεύει στην σελίδα της στο Instagram τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες!

Σε μια από αυτές βλέπουμε τις σκιές τους να κρατιούνται χέρι - χέρι, ενώ σε μια δεύτερη το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά.

 Στην τρίτη εικόνα η 59χρονη και ο νέος αγαπημένος της κοιτούν προς τον φακό και χαμογελούν. 

Φωτογραφίες: Instagram

«Επίσκεψη στο παλάτι των βασιλιάδων και των βασιλισσών… Σύρετε για να δείτε τη βασίλισσα ??» έγραψε στο post της η Moore. Αν κρίνουμε από την ανάρτηση και από τις φωτογραφίες φαίνεται πως επισκέφτηκαν το Ανάκτορο των Βερσαλλιών, αφού το ζευγάρι παρακολούθησε μαζί τον τελικό του Roland Garros στο Παρίσι.

Ο φωτογραφικός φακός τους αποθανάτισε σε τρυφερές στιγμές, αφού όπως θα δείτε ο αγαπημένος της την φίλησε γλυκά στο μέτωπο, ενώ αντάλλαξαν και ένα φιλί στο στόμα, όσο παρακολουθούσαν τον αγώνα, από τις κερκίδες.

Η ίδια η Moore έκανε σχετική ανάρτηση δημοσιεύοντας μια φωτογραφία και δύο βίντεο από το Roland Garros, στο οποίο στέφθηκε νικητής για ακόμα μια φορά ο Ραφαέλ Ναδάλ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Ο Daniel Humm είναι 46 ετών (13 χρόνια νεότερος από την ηθοποιό) και είναι γεννημένος στην Ελβετία. Εκτός από σεφ είναι και ιδιοκτήτης εστιατοριών ένα από τα οποία είναι το τριών αστέρων Michellin ρεστοράν «Eleven Madison Park» στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Το ζευγάρι συνδέθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2022 όταν είδαν μαζί το show της Chloe  στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Humm (@danielhumm)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Humm (@danielhumm)

Μια πηγή είχε πει τότε στο περιοδικό Us Weekly όταν γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και πως «έκαναν αμέσως κλικ». «Είναι γοητευτικός, λατρεύει τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή και είναι εξαιρετικά καλλιεργημένος, ενώ μοιράζονται την ίδια διαβολική αίσθηση του χιούμορ και την αίσθηση της περιπέτειας είχε προσθέσει.

Υπενθυμίζεται ότι η Demi Moore ήταν παντρεμένη με την Bruce Willis, ο οποίος διαγνώστηκε πρόσφατα με αφασία. Μαζί έχουν τρία παιδιά, ενώ η 59χρονη υπήρξε επίσης παντρεμένη με τον 44χρονο ηθοποιό Ashton Kutcher - με τον οποίο χώρισε το 2013 - αλλά και με τον  Freddy Moore (71 ετών) για πέντε χρόνια τη δεκαετία του '80.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Όσο για το Daniel αυτός φέρεται στο παρελθόν να έχει βγει με διάσημα μοντέλα όπως η 48χρονη Tyra Banks και η 52χρονη Naomi Campbell. Παράλληλα σύμφωνα με την Wikipedia έχει τρια παιδιά με την Geneen Wright.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ