Από τη μικροσκοπική Σρι Λάνκα και τον ανεξερεύνητο Παναμά ως την καρτποσταλική Νορβηγία και την γειτόνισσα Σλοβενία - 10 χώρες για να ταξιδέψουμε το 2014! (Φωτό)

Βραζιλία Για τις παραλίες της Ipanema και της Copacabana, για το θρυλικό Maracana, για το ποδόσφαιρο, για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί σε 12 πόλεις από τις 12 Ιουνίου ως τις 13 Ιουλίου, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, το καρναβάλι, την ατελείωτη σάμπα, για το Άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή που αγκαλιάζει την πόλη από το 1931, για το φαγητό, για  το μεγαλύτερο τροπικό δάσος στον κόσμο, τον Αμαζόνιο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφτείτε φέτος την πέμπτη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο. - See more at: http://www.arttravel.gr/index.php?category=8&article=5303&page=0#sthash…Βραζιλία



Για τις παραλίες της Ipanema και της Copacabana, για το θρυλικό Maracana, για το ποδόσφαιρο, για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί σε 12 πόλεις από τις 12 Ιουνίου ως τις 13 Ιουλίου, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, το καρναβάλι, την ατελείωτη σάμπα, για το Άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή που αγκαλιάζει την πόλη από το 1931, για το φαγητό, για  το μεγαλύτερο τροπικό δάσος στον κόσμο, τον Αμαζόνιο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφτείτε φέτος την πέμπτη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο.



Νότια Αφρική / Ναμίμπια



Αν και πρόκειται για δύο διαφορετικές χώρες στο νότο της αφρικανικής ηπείρου, είναι δύσκολο να επισκεφθεί κανείς τη μια χωρίς να δει και τη γειτόνισσά της. Αφετηρία το κοσμοπολίτικο Κέιπ Τάουν όπου φυσικές ομορφιές συνυπάρχουν με trendy καταστήματα, εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας σε πρώην βιομηχανικές περιοχές και πολλά ακόμα πρωτοποριακά projects.



 Η Ναμίμπια μπήκε στο ραντάρ της ποπ κουλτούρας πριν λιγά χρόνια, όταν η Angelina Jolie και ο Brad Pitt έμειναν σε ένα resort της χώρας, στις ακτές του Ατλαντικού, περιμένοντας τη γέννηση του τρίτου παιδιού τους. Εκτός από εντυπωσιακά τοπία με αχανείς ερήμους με πανύψηλους κατακόκκινους αμμόλοφους και μια ακτογραμμή σπαρμένη με ξασπρισμένους σκελετούς φαλαινών και αρχαία ναυάγια, η Ναμίμπια προσφέρει πάρκα θηραμάτων, εναέριο σαφάρι και φιλικά προς το περιβάλλον καταλύματα σε απομονωμένα σημεία της χώρας.



Η Ναμίμπια παραμένει ευχάριστα αναλλοίωτη και η κυβέρνησή της επιθυμεί να τη διατηρήσει ακριβώς έτσι.

Παναμάς



Η ανεξερεύνητη χώρα της κεντρικής Αμερικής βρίσκεται μοιραία στη σκιά των πολυδιαφημισμένων νησιών της Καραϊβικής που βρίσκονται στα βορειοδυτικά της.



Κι όμως, ο Παναμάς μπορεί να αποτελέσει την ιδανική αφετηρία ή τερματισμό σε ένα άκρως ενδιαφέρον ταξίδι στην κεντρική Αμερική. Hot spots τα νησιά San Blas, Bocas del Toro και Coiba.

Δείτε εδώ την συνέχεια στο arttravel.gr




Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ