Φάνη & Γκάλα: Τα κορίτσια που έκλεψαν τον Πικέ από την Σακίρα - ήταν στο πάρτι που οδήγησε στον χωρισμό (φωτό)

Τα ισπανικά ΜΜΕ ψάχνουν να βρουν την «πέτρα του σκανδάλου»!

«Φωτιά» έχουν πάρει τα ισπανικά ΜΜΕ μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του Ζεράρ Πικέ και της Σακίρα.

Τώρα τα μέσα ενημέρωσης της χώρας προσπαθούν να βρουν ποια ήταν η «πέτρα του σκανδάλου», αφού υπενθυμίζεται ότι το «El Periodico» είχε αποκαλύψει ότι η τραγουδίστρια έπιασε τον πατέρα των παιδιών τους με άλλη γυναίκα με αποτέλεσμα αυτός στη συνέχεια να φύγει από την οικογενειακή εστία και να μένει πλέον μόνος του σε διαμέρισμα της Βαρκελώνης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για μια ξανθιά σεβιτόρα, την οποία ο ποδοφαιριστής γνώρισε σε ένα κλαμπ και ανέφερε επίσης πως οι δυο τους εθεάθησαν μαζί σε ένα απόμερο διαμέρισμα.

Τώρα το «Semana» έρχεται να δώσει τα ονόματα δύο γυναικών!  Ειδικότερα το περιοδικό έγραψε ότι Φάνη και η Γκάλα, οι οποίος συμμετέχουν στο «The Island of Temptations», ήταν μαζί με τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα στο κλαμπ Σαλού και μάλιστα σε πριβέ χώρο.

Παρόλο που δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες τόνισε ότι ο Πικέ ζούσε τη ζωή του χωρίς περιορισμούς, πριν τον χωρισμό του με την τραγουδίστρια.  Βάσει του περιοδικού το πάρτι συνεχίστηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της ισπανικής πόλης.

Πάντως και οι δύο γυναίκες είναι κούκλες αν και η μια από αυτές, αν κρίνουμε από το Instagram της πρέπει να παντρεύτηκε πρόσφατα1

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ