O Bradley Cooper ξεγυμνώνεται: Έπαιρνα συνεχώς ναρκωτικά και έπινα - με το Hangover έγινε άνθρωπος (βίντεο)

Η βραδιά που τον άλλαξε... 

Η ανοδική πορεία του Μπράντλεϊ Κούπερ συνεχίζεται, καθώς ο εννέα φορές υποψήφιος για Όσκαρ σταρ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην παραγωγή -ως ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης- της πολυαναμενόμενης βιογραφικής ταινίας "Maestro" για τη ζωή και την κληρονομιά του διάσημου συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, όμως, ο 47χρονος εστίασε σε ένα από τα χαμηλότερα σημεία της ζωής του και αποκάλυψε τη στιγμή που όλα άλλαξαν για εκείνον.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bradley Cooper (@bradleycooper__original)

 

 

 

Ο Cooper επισκέφθηκε το podcast "SmartLess" νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και μίλησε στους οικοδεσπότες Jason Bateman, Sean Hayes και Will Arnett για τις πρώτες μέρες του στη σόουμπιζ, όταν πάλευε με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, καθώς και με μια περίπτωση εξαιρετικά χαμηλής αυτοεκτίμησης.

 

 

Ήταν ένα θέμα για το οποίο ένας από τους οικοδεσπότες γνώριζε ήδη αρκετά αναφέρει το Today.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, εκείνη την εποχή, ο Cooper είχε συνάψει φιλία με τον Will Arnett και την τότε σύζυγο του ηθοποιού και κωμικού, Amy Poehler. Ο Κούπερ τους θαύμαζε και προσπάθησε ακόμη και να μιμηθεί το καυστικό χιούμορ τους σε ένα δείπνο.

 

 

«Ήμουν εθισμένος στην κοκαΐνη. Ήμουν εντελώς καταθλιπτικός», είπε χαρακτηριστικά ο Cooper.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ PODCAST

Ο πρωταγωνιστής του «A Star Is Born» δεν είχε καθόλου αυτοεκτίμηση και προσπαθώντας να καλύψει τις δικές του ανασφάλειες ακολούθησε μία πολύ άσχημη τακτική. Άρχισε να γίνεται αγενής και πλήγωνε τους ανθρώπους. Αποκορύφωμα ένα περιστατικό σε πάρτι του 2004 που είχε διοργανώσει ο Arnett και, ενώ νόμιζε πως ήταν «τόσο αστείος» στους υπόλοιπους καλεσμένους, ο οικοδεσπότης τού είπε πως συμπεριφερόταν σαν «πραγματικός μ*****ς» όλη τη βραδιά.

 

 

«Αυτή ήταν η πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι είχα πρόβλημα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Απλά δε θα το ξεχάσω ποτέ. Ο άνθρωπος που πιστεύει ότι κάνω ‘κακό χιούμορ’ μού το λέει. Πήρε το ρίσκο να κάνει μία δύσκολη συζήτηση μαζί μου και να με βάλει στο μονοπάτι του να αποφασίσω να αλλάξω τη ζωή μου», είπε ο Cooper.

Από τα 29 έως τα 33, ο Cooper αναθεώρησε ριζικά τις σχέσεις του με τους άλλους αλλά και με τον ίδιον του τον εαυτό, κάτι που τον βοήθησε στο να απολαύσει την πατρότητα στο 100% και να μπορεί να είναι εκεί για την κόρη του.

Η Lea Shayk Cooper γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου του 2017 και είναι καρπός του έρωτά του με την πρώην του, Irina Shayk (σ.σ. Το ζευγάρι χώρισε το 2019 και έκτοτε έχει κοινή κηδεμονία της μικρής).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ