Ερντογάν: ''Δεν θα υπάρξει συνάντηση με την Ελλάδα - Να προσέχει από εδώ και πέρα''

O τούρκος πρόεδρος κάλεσε την Ελλάδα «να προσέχει από εδώ και πέρα»...

Αντιφατικά μηνύματα στέλνει η τουρκική πολιτική ηγεσία. Μετά τους ηπιότερους τόνους του Χουλουσί Ακάρ, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, διατηρεί στο ακέραιο την άτεγκτη στάση του έναντι της Ελλάδας, με νέες δηλώσεις του μετά την προσευχή της Παρασκευής.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ρωτήθηκε για το θέμα των ελληνικών νησιών -η Άγκυρα το τελευταίο διάστημα θέτει διαρκώς ζήτημα αποστρατιωτικοποίησής τους- και είπε: «Δεν αστειεύομαι! Μιλάω πολύ σοβαρά!

Ο τούρκος πρόεδρος εξαπέλυσε και πάλι προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αποκαλώντας τον επί της ουσίας ανέντιμο: «Έχουμε πει ότι δεν θα ξανασυναντηθούμε μαζί τους αν δεν υπάρχει ένας τίμιος πολιτικός».

«Αφήστε την Ελλάδα να φροντίσει τον εαυτό της από εδώ και πέρα».

Παράλληλα ο Τούρκος πρόεδρος είπε πως δεν θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Εξέφρασα έντονα τις αντιδράσεις μου για τη διαδικασία και είπα ότι δεν θα ξανασυναντηθώ μαζί τους αν δεν βρεθεί μπροστά μου ένας έντιμος πολιτικός και ότι έχουμε τελειώσει τις συναντήσεις μας με την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει πιο ξεκάθαρη ανάπαυλα. Η Ελλάδα ας προσέχει από εδώ και πέρα», σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ