Kέιτ Μίντλετον: H εμφάνιση στο Ascot που μας θύμισε την Πριγκίπισσα Νταϊάνα - Ίδιο πουά φόρεμα, ίδιο καπέλο & σκουλαρίκια (φωτό - βίντεο)

Πανέμορφη, όπως πάντα... 

Η Κέιτ Μίντλετον υιοθέτησε το στυλ της αγαπημένης Πριγκίπισσας Νταϊάνα, καθώς παρευρέθηκε χθες στο Royal Ascot - με ένα ντύσιμο σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό που φορούσε η Lady D, πριν από σχεδόν  34 χρόνια.

Η 40χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, έδειχνε λαμπερή - καθώς έφτασε για την τέταρτη ημέρα των αγώνων του Μπέρκσαϊρ μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ, 39 ετών -  στην παραδοσιακή πομπή με άμαξα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Ascot & Royal Ascot (@ascotracecourse)

 

 

 

 

 

Φόρεσε ένα πουά φόρεμα Alessandra Rich αξίας 1. 970 λιρών - το οποίο αντικατοπτρίζει σχεδόν απόλυτα ένα φόρεμα που φορούσε στο Άσκοτ η αείμνηστη πεθερά της πριγκίπισσα Νταϊάνα τον Ιούνιο του 1988.

 

 

Η Κέιτ επέλεξε ακόμη και ένα μεγάλο, πλατύ καπέλο, όπως είχε κάνει η Νταϊάνα στην ίδια εκδήλωση τρεις δεκαετίες νωρίτερα.

 

 

 

 

 

 

 

Η Δούκισσα  απέτισε επίσης φόρο τιμής στη μητέρα του συζύγου της φορώντας ένα ζευγάρι πολυτελή σκουλαρίκια με διαμάντια και μαργαριτάρια που κάποτε ανήκαν στην Νταϊάνα αναφέρει η Daily Mail.

 

Ήταν η δεύτερη φορά που η Κέιτ φορούσε τα αξεσουάρ, αφού τα φόρεσε στο κόκκινο χαλί όταν παρευρέθηκε στα BAFTA το 2019.

Η Νταϊάνα φόρεσε τα σκουλαρίκια σε διάφορες περιστάσεις, μεταξύ άλλων σε ένα συμπόσιο για τον Ιάπωνα αυτοκράτορα Ακιχίτο το 1990 - και σε ένα γκαλά στο παλάτι των Βερσαλλιών το 1994.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ