Καλοκαιρινή εκδρομή σε Μονεμβασιά - Κύθηρα - Ελαφόνησο - Τα κρυφά διαμάντια της Ελλάδας

Αναχωρήσεις: 17, 24, 31/7, 28/8, 4/9

Το καλοκαίρι είναι αναμφίβολα η αγαπημένη μας εποχή αφού την έχουμε συνδέσει άμεσα με την χαλάρωση, την ανεμελιά, τις βόλτες στη θάλασσα και φυσικά με τις ολιγοήμερες (ή πολυήμερες) διακοπές. 

Η αλήθεια είναι πως όσο η ημέρα μεγαλώνει και η θερμοκρασία παραμένει σταθερά στα ύψη, τόσο περισσότερο αυξάνεται η ανάγκη μας για εξόδους και mini εξορμήσεις.

Το Manesis Travel είναι εδώ για να μας προτείνει υπέροχα μέρη, να ταξιδέψουμε και πανέμορφους προορισμούς της χώρας μας για να γνωρίσουμε. 

Καλοκαιρινή εκδρομή στην Μονεμβασιά - Κύθηρα - Ελαφόνησο

 

4 μέρες με πούλμαν Μονεμβασιά - Κύθηρα - Ελαφόνησος. Διαµονή στο ξενοδοχείο LIMIRA MARE 3* sup στην παραλία της Νεάπολης και πρόγευµα µπουφέ καθηµερινά. 

4 ημέρες / 3 νύχτες

από 185€/ ανά άτομο

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες

Κύθηρα

Ακοίμητος φρουρός. Στο πέρασμα από το Ιόνιο στο Αιγαίο και το Κρητικό Πέλαγος. Τόπος στην άκρη της γης, αλλά ευλογημένος.

Με φύση απαράμιλλης ομορφιάς και μια πολύχρονη ιστορία, που έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της στο ανάγλυφο του νησιού. Ανεξάντλητα και τα αξιοθέατα:

Το κάστρο Φορτέτσα, το Καψάλι και οι δίδυμοι κόλποι, το νησάκι Χύτρα, η σπηλιά με το εκκλησάκι της Αγίας Σοφίας, η παραλία Καλαδί, το μεσαιωνικό χωριό Αβλέμονας, η Παλαιοχώρα, το ενετικό Κάστρο και η κάτω χώρα Μυλοποτάμου, οι Νερόμυλοι στη χαράδρα της Νεράιδας. Κύθηρα.

Το Τσιρίγο των Ενετών σας περιμένει.

Μονεμβασιά

Το καλοκαίρι στο τελευταίο πόδι της Πελοποννήσου μπορεί να ξεκινά από το μεγαλείο της καστροπολιτείας της Μονεμβασιάς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τελειώνει εκεί. Όλη η περιοχή γύρω της Μονεμβασιάς, που ξεκινά από το Κυπαρίσσι στον βορρά και καταλήγει στο Ακρωτήρι Μαλέα στον νότο, κρύβει τόσες πολλές εκπλήξεις όσες δεν προλαβαίνεις να στριμώξεις σε λίγες μέρες διακοπών αναφέρει το monemvasia.gr.

Ελαφόνησος

Η Ελαφόνησος σαγηνεύει όποιον την επισκέπτεται. Όσες φορές και να έρθει κανείς, πάντα θα υπάρχει κάτι καινούριο να ανακαλύψει. Το μοναδικό νησί της Λακωνίας, σε απόσταση 500 μέτρων από την απέναντι ακτή, είναι από τα λίγα νησιά που μπορεί κανείς να προσεγγίσει οδικώς. 

Πρόγραμμα εκδρομής

  • 1ηΜΕΡΑ

    Αθήνα - Κυπαρίσσι - Νεάπολη

    Συγκέντρωση το πρωί και αναχώρηση για την εκδρομή μας. Με σύντομες στάσεις κατά την διαδρομή μας για καφέ και ξεκούραση θα φτάσουμε νωρίς το μεσημέρι στην Λακωνία. Προορισμός μας ένας μαγευτικός τόπος που μοιάζει περισσότερο με νησί παρά με ηπειρωτική Ελλάδα και παραμένει σχεδόν άγνωστος στον πολύ κόσμο, το γραφικό Κυπαρίσσι. Τα μαγευτικά, παρθένα φυσικά τοπία του, τα...

  • 2ηΜΕΡΑ

    Σπήλαιο Καστανιάς - Ελαφόνησος

    Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ακολουθώντας μια καταπράσινη ορεινή διαδρομή θα καταλήξουμε στο νότιο άκρο της Πελοποννήσου, κοντά στο ακρωτήριο του Μαλέα. Εδώ θα επισκεφτούμε το σπήλαιο Καστανιάς, ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπήλαια της Ελλάδας. Πλούσιο σε πυκνότητα και ποικιλία σχημάτων, χρωμάτων και μορφών, τα οποία χρειάστηκαν τρία εκατομμύρια χρόνια για να σχηματιστούν, το...

  • 3ηΜΕΡΑ

    Κύθηρα (προαιρετική εκδρομή)

    Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε με το καράβι για τα πανέμορφα Κύθηρα. Φτάνοντας στο νησί θα κατευθυνθούμε προς τη χώρα, πρωτεύουσα των Κυθήρων όπου μεταξύ άλλων θα θαυμάσουμε το ενετικό κάστρο κτίσμα του 1503. Ελεύθερος χρόνος για καφέ στην πανέμορφη πλατεία της Χώρας και στη συνέχεια θα απολαύσουμε το μπάνιο μας στο πολυσύχναστο Καψάλι. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε στον γραφικό Αβλέμονα και ύστερα, αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στην Νεάπολη. Το βράδυ μας ελεύθερο.

  • 4ηΜΕΡΑ

    Νεάπολη - Μονεμβασιά - Αθήνα

    Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την γραφική Μονεμβασιά. Φθάνοντας, μπροστά στα μάτια μας, εμφανίζεται η ανεπανάληπτη εικόνα του βράχου της καστροπολιτείας. Αξέχαστες οι εντυπώσεις από την περιδιάβαση στην Παλιά Πόλη. Αρχοντικά, αψίδες, ενετικά οικόσημα, βυζαντινές εκκλησίες με σημαντικότερες του Ελκομένου Χριστού και της Αγ. Σοφίας, σπίτια με εξώστες στο πέλαγος, συνθέτουν μία μοναδική εικόνα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και βόλτα. Έπειτα, αφήνοντας πίσω μας την λακωνική γη θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής μας στην Αθήνα έχοντας σύντομες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ