Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Πολύ διαφορετική η Κυριακή, που βρίσκει τη Σελήνη στους Ιχθύς να ενισχύεται από το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα.

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Η Σελήνη δείκτης της διάθεσης και της καθημερινότητας μας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα περάσει στους Ιχθύς. Από τις δυο μέρες η πιο απαιτητική και με δυσκολίες ή τάση για απαισιόδοξη διάθεση είναι το Σάββατο, καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, ενώ παράλληλα την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει από τον Ταύρο επίσης τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργώντας ένταση και προβλήματα στις σχέσεις ή τα οικονομικά.

ΚΡΙΟΣ

 Μπορεί να συναντήσετε περίεργες συνθήκες στη συνεργασία σας με τους άλλους, ή οι φίλοι και οι συνεργάτες σας να έχουν στο μυαλό τους τελείως διαφορετικά πράγματα σε σχέση με σας. Αυτό δε σημαίνει ότι εσείς πρέπει να ακολουθήσετε τους ρυθμούς των άλλων αν δεν το νιώθετε σωστό

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να είστε στις επάλξεις για ό,τι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε, είτε για να το ξανακάνετε από την αρχή είτε για να βρείτε ένα διαφορετικό τρόπο να το κάνετε. Γενικά θα πρέπει να έχετε ένα πολύ ευέλικτο πρόγραμμα και ένα εναλλακτικό πλάνο ώστε να σημειώσετε πρόοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Κυριακή είναι μέρα που θα σας υποχρεώσει ίσως να εργαστείτε κάποιες ώρες ή μπορεί να έχετε προγραμματίσει να ασχοληθείτε με δουλειές στο σπίτι. Από την άλλη, μπορεί να προετοιμάζεστε για τη δουλειά της επόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ