Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ γιορτάζει την Ημέρα του Πατέρα - Οι νέες χαριτωμένες φωτό με την Σάρλοτ, τον Τζορτζ & τον Λούις

Ο γλυκός μπαμπάς με τα τρία του παιδάκια... 

Γιορτή του πατέρα ή ημέρα του πατέρα ονομάζεται η ετήσια κινητή εορτή προς τιμήν του πατέρα, των πατρικών δεσμών και γενικά της επιρροής των πατέρων στην κοινωνία.

Στην Ελλάδα γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου· σε άλλες χώρες η ημερομηνία μπορεί να διαφέρει. Θεωρείται συμπληρωματική εορτή μαζί με τη γιορτή της μητέρας.

Σε όλο τον κόσμο λοιπόν γιορτάζουν οι πιο σημαντικοί άνθρωποι. Οι μπαμπάδες. Ένας από αυτούς είναι και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ. 

Ο ίδιος για να γιορτάσει αυτή την ημέρα έβγαλε νέες φωτογραφίες με τα τρία του παιδιά, την Σάρλοτ, τον Τζορτζ και τον μικρό Λούις. 

Nα σημειώσουμε πως η William & η Kate επιλέγουν το νέο τους σπίτι: Ένα ταπεινό εξοχικό με 4 κρεβατοκάμαρες - κανένας υπηρέτης δεν θα είναι live-in 

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton θα μετακομίσουν την οικογένειά τους σε ένα σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων αυτό το καλοκαίρι.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Daily Mail, πρόκειται να μεταφερθούν από το Κένσινγκτον, στο δυτικό Λονδίνο - όπου μένουν μαζί με τα τρία τους παιδιά - στο Adelaide Cottage, στο Berkshire, προκειμένου να είναι πιο κοντά στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ