«Γιορτή του Πατέρα»: Το βίντεο της Φίνος Φιλμ με τους αγαπημένους μπαμπάδες του ελληνικού κινηματογράφου

Xρόνια πολλά μπαμπάδες... 

Η σημερινή ημέρα, Κυριακή 19 Ιουνίου είναι αφιερωμένη στους μπαμπάδες και η γνωστή εταιρεία παραγωγής ταινιών φρόντισε να το υπενθυμίσει σε όλους με ένα βίντεο με στιγμές που έχουν γράψει ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο.

Έτσι μ' ένα ξεχωριστό βίντεο το οποίο φέρνει στο νου αξέχαστες ερμηνείες τεράστιων Ελλήνων ηθοποιών στο ρόλο του μπαμπά, η Finos Film τιμά την ξεχωρσιτή αυτή, ημέρα.

Ορέστης Μακρής, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Θανάσης Βέγγος, Μίμης Φωτόπουλος και άλλοι αγαπημένοι πρωταγωνιστές ως... υπερπροστατευτικοί μπαμπάδες από εμβληματικούς ρόλους παρελαύνουν μέσα σ' ένα λεπτά από τις οθόνες μας ξυπνώντας αναμνήσεις από ταινίες που έγραψαν τη δική τους ιστορία.

''Πατέρας. Ο καθημερινός μας ήρωας, που μας δίνει δύναμη και καθοδήγηση. Από την εποχή της Φίνος Φιλμ, πολλά έμειναν ίδια και πολλά άλλαξαν. Σήμερα, οι πατεράδες είναι παρόντες περισσότερο από ποτέ και αυτή η παρουσία κάνει όλη την διαφορά στα παιδιά. Χρόνια πολλά μπαμπάδες!!'', αναφέρει η ανάρτηση του Twitter. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ