Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Θα χωρίσει την 25άρα Καμίλα Μορόνε; - 5 χρόνια μαζί κι όλα δείχνουν ότι μπορεί να τον δούμε οικογενειάρχη (φωτό & βίντεο)

Θα το πάρει το κορίτσι;

Τα γενέθλιά της γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες η σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Καμίλα Μορόνε, η οποία έκεισε τα 25 της χρόνια.

Σε σχετική ανάρτηση που έκανε στο Instagram το μοντέλο και ηθοποιός έγραψε: «ένα τέταρτο του αιώνα πιο κάτω. Ευχαριστώ όσους που μου έστειλαν αγάπη αυτή τη μέρα. Χαμόγελα από την ηλιόλουστη Μινεσότα».

Θα το πάρει όμως το κορίτσι ο 47χρονος σταρ ή... παραμεγάλωσε; Βλέπετε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος είναι μαζί με την Καμίλα τα τελευταία 5 χρόνια, δεν έχει κάνει σχέση με κοπέλα που να είναι άνω των 25 ετών!

Έτσι πολλοί χρήστες των social media άρχισαν να σχολιάζουν χιουμοριστικά, με αφορμή τα γενέθλια της Μορόνε, ότι μπορεί να να χωρίσουν τώρα που εκείνη «μεγάλωσε».

Οι δυο τους πάντως, παρά τα 23 χρόνια που τους χωρίζουν, φαίνεται να έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στο πρόσωπο του άλλου και δεν ασχολούνται με τις «κακές γλώσσες». Για την ιστορία όταν γνωρίστηκαν το 2017 εκείνη ήταν μόλις 20 ετών.

Photos: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ίδια η Καμίλα θα πει το 2019 στους Los Angeles Times αναφορικά με την διαφορά ηλικίας τους: «Υπάρχουν πολλές σχέσεις στο Χόλιγουντ -και στην ιστορία του κόσμου- όπου οι άνθρωποι έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να βγαίνει με αυτόν που θέλει εκείνος, χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα».

Βέβαια η μητέρα του ηθοποιού θέλει να τον παντρέψει, με την Ιρμελίν να έχει δώσει ήδη τις ευλογίες της. Πηγή είχε δηλώσει άλλωστε στο Ε!:

«Η Ιρμελίν λατρεύει την Καμίλα και την βλέπει σαν υποψήφια νύφη για τον γιο της από την πρώτη μέρα. Ανησυχεί ότι ο Λέο θα την αφήσει, εάν δεν σταματήσει να είναι τόσο ασταθής και δεν φοβάται τη δέσμευση όσο τώρα. Η μαμά του το έχει δει αυτό το έργο να επαναλαμβάνεται ένα εκατομμύριο φορές και ανησυχεί».

Ο ίδιος ο Ντι Κάπριο πάντως δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια. «Εννοείτε αν θέλω να φέρω παιδιά σε έναν κόσμο σαν κι αυτόν; Αν συμβεί, συνέβη. Θα προτιμούσα να μην επεκταθώ σε λεπτομέρειες, γιατί μπορεί να παρερμηνευτούν» θα πει μεταξύ άλλων μιλώντας στο Marie Claire πριν κάποιο καιρό.

Πάμε να δούμε λοιπόν ποια είναι η υποψήφια νύφη που μπορεί να παντρευτεί τον διασημότερο ίσως εργένη του Χόλιγουντ!

Η Καμίλα Μορόνε (Camila Rebeca Morrone Polak) γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, στις 16 Ιουνίου 1997 και είναι Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός.  Έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην ταινία «Μπουκόφσκι» του Τζέιμς Φράνκο. Συμμετείχε επίσης στις ταινίες Death Wish και Never Goin' Back, που έκαναν πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Sundance τον Ιανουάριο του 2018.

Οι γονείς της είναι οι Αργεντίνοι ηθοποιοιοί Μάξιμο Μορόνε και Λουσίλα Πόλακ. Μετακόμισαν στο Λος Άντζελες λίγο πριν τη γέννηση της Μορόνε και χώρισαν το 2006.

Οι διάσημες πρώην του Λεονάρντο Νι Κάπριο

Μέσα στα χρόνια έχουμε δει τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό με πολλές διάσημες καλλονές. Ο star έκανε σχέσεις με μοντέλα, ηθοποιούς, πέρασε ωραία, γέλασε, ερωτεύτηκε. 

Από το 2000 έως το 2005 ήταν με το supermodel Ζιζέλ (Gisele Bündchen). Στη συνέχεια ( 2006-2011) έκανε σχέση με την Bar Refaeli (μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιάστρια από τι Ισραήλ).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @silk_dior

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by art8amby (@art8amby)

Άλλο ένα μοντέλο με το οποίο τον έχουμε δει στο παρελθόν είναι η Anne Vyalitsyna, ενώ το 2011 έβγαινε με την ηθοποιό Blake Lively. Από το 2013 έως το 2014 ήταν με το μοντέλο και ηθοποιό από την Γερμανία Toni Garrn.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina (@garrncrew)



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal)

Το 2015 συνδθέθηκε με την Kelly Rohrbach, ενώ από το 2016 έως το 2017 είχε σχέση με την Δανή καλλονή Nina Agdal.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ