Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Τάκης Ζαχαράτος: «Τι θέλει η Χάιντι στους λύκους», είπε μεγάλη ηθοποιός για μένα - Με συγκινεί το «γειά σου ρε Τάκαρε» που ακούω (βίντεο)

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο βραβείο»

Ο Τάκης Ζαχαράτος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Art Week και την Λένα Αρώνη, με τον διάσημο περφόρμερ να μιλά μεταξύ άλλων για την καριέρα του και την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο.

«Είχα την τύχη νομίζω ως ένας άνθρωπος που άκουγε το ένστικτο του και έφυγε χωρίς να ξέρει που πάει, γιατί έφυγα από την πόλη μου που είχα το κομμωτήριο, τους έρωτες, τους φίλους και τους γονείς μου για να βρεθώ ξαφνικά στο στόμα του λύκου.

Θυμάμαι την Άννα Παναγιωτοπούλου που μου είχε πει, «τι θέλει η Χάιντι στους λύκους»! Δεν καταλάβαινα τι εννοούσε γιατί ήμουν παιδάκι. Μετά κατάλαβα ότι μέσα από μια παιδικότητα, μια ειλικρίνεια και μια τρέλα να εκφραστώ μπόρεσα και πέρασα από τα στενά και της σειρήνες κρατώντας το κοντάρι με την παιδικότητα, την τρέλα και την χαρά. Οπότε κάπως έτσι νομίζω ότι μπόρεσα και πέρασα τα περίεργα που δεν σταματάνε ποτέ» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σε αυτή τη διαδρομή συνάντησα, εκτός από σειρήνες, σπουδαίους καλλιτέχνες και σπουδαίους ανθρώπους που δεν είναι γνωστοί. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό άνθρωποι που θαύμαζα να είναι στο κοινό ή να είμαστε φίλοι και να ακούω τόσο συγκινητικά λόγια που μετά το ένα λεπτό δεν θέλω να ακούω.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό εξίσου ότι θα περπατήσω στον δρόμο, συγκινούμαι που το λέω αυτό, και θα μου πει κάποιος «γεια σου ρε Τάκαρε». Δηλαδή αυτή η αμεσότητα που έχει συμβεί με τον κόσμο είναι πάρα πολύ συγκινητική».

Ακόμα συμπλήρωσε ότι: «Χαίρομαι για αυτό το «γεια σου ρε Τάκη»! Αυτό είναι το μεγαλύτερο βραβείο γιατί θέλω να απευθύνομαι στην καρδιά του κόσμου, να κάνω αυτό για το οποίο έχω γεννηθεί και να τους δίνω χαρά, αισιοδοξία και αυτή τη ζεστασιά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ