Φτώχυνε η Άμπερ Χερντ: Εντοπίστηκε να ψωνίζει σε εκπτώσεις - το τεράστιο ποσό που οφείλει στον Τζόνι Ντεπ (φωτό)

Τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά για την 36χρονη

Τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά για την Άμπερ Χερντ, μετά την απόφαση των ενόρκων του δικαστηρίου που επιδίκασαν στον Τζόνι Ντεπ αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Υπενθυμίζεται ότι η πολύκροτη δίκη σημαδεύτηκε από την αμοιβαία εκτόξευση κατηγοριών για ενδοοικογενειακή βία και έφερε στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής των δυο σταρ του Χόλιγουντ.

Σημειώνεται ότι το δικαστήριο μείωσε την αποζημίωση από τα 15 εκ. στα 10,4 εκ., ενώ οι ένορκοι έκριναν ακόμα και πως ο Ντεπ δυσφήμισε με την σειρά του την Άμπερ Χερντ, στην οποία επιδίκασαν αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων.

ΑΠΕ/EPA

Έτσι πλεον η  σταρ του "Aquaman" οφείλει στον πρώην σύζυγό της 8,4 εκατομμύρια δολάρια. Όταν ρωτήθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι NBC εάν η πελάτισσά της μπορεί να πληρώσει τα λεφτά η δικηγόρος της, Ελέιν Μπρέντεχοφτ απάντησε: «Ω, όχι, σε καμία περίπτωση». Πρόσθεσε ότι η Χερντ, η οποία όπως λέει «δαιμονοποιήθηκε» από τους δικηγόρους του Ντεπ, σκοπεύει να ασκήσει έφεση στην απόφαση.

Και μάλλον ήδη έχει αρχίσει να κάνει οικονομία αφού την περασμένη Πέμπτη η 36χρονη ηθοποιός εθεάθη να  ψωνίζει στο εκπτωτικό πολυκατάστημα TJ Maxx στο Hamptons.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

Πηγές είχαν πει στην The Post στις αρχές Ιουνίου ότι η σταρ είναι «άφραγκη», λόγω των βαρέων νομικών τελών που συνδέονται με τη δίκη και αυτό ήταν προτού κληθεί να πληρώσει εκατομμύρια στο πρώην της!

Στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας η Χερντ φαίνεται να φορά τζιν και ένα φαρδύ λευκό πουκάμισο, ενώ κοιτάζει ρούχα στο γνωστό πολυκατάστημα.  Μαζί της ήταν η αδελφή της η οποία είχε βρεθεί στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της δίκης και είχε μάλιστα καταθέσει υπέρ της Άμπερ.

Για τη  ιστορία η καθαρή της αξία εκτιμάται μεταξύ 1,5 και 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τον ιστότοπο Celebrity Net Worth, ένα ποσό που απέχει πολύ από αυτό που έχει κληθεί να πληρώσει στον Τζόνι Ντεπ. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ