O Άρης Πορτοσάλτε οργισμένος εγκαταλείπει το studio: «Ρε δεν μας παρατάς πρωί-πρωί» (βίντεο)

Πυρ και μανία ο Άρης Πορτοσάλτε με συνάδελφό του

Άνω κάτω έγινε η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ,  με αφορμή τις γαλλικές εκλογές καθώς ο Άρης Πορτοσάλτε εξοργίσθηκε με τον δημοσιογράφο Φοίβο Κλαυδιανό και τελικά να αποχωρεί από το στούντιο.

 

 

Η ένταση ξεκίνησε για τα δημοσιεύματα σχετικά με την επιταγή ακρίβειας 200 ευρώ που φημολογείται πως θα δώσει η κυβέρνηση σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Στη συνέχεια, ο Άρης Πορτοσάλτε αναφέρθηκε στον Μελανσόν, το κόμμα του οποίου αναδείχθηκε δεύτερο στις βουλευτικές εκλογές και χαρακτηριστικά στο tweet του Αλέξη Τσίπρα για την ενίσχυση της Αριστεράς, σχολιάζοντας ότι εκείνος δεν είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα περίμενα από τον Φοίβο να πει κάτι και για την ακροδεξιά, αλλά όταν έχεις συμπλεύσει με τον Καμμένο, τι να πεις;», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε. «Χαίρομαι που υπάρχουν όψιμοι υποστηρικτές και άνθρωποι που συμπονούν τον Αλέξη Τσίπρα για δηλώσεις ξένων πολιτικών, έστω και μετά από χρόνια», απάντησε ο κ. Κλαυδιανός και συνέχισε: «Εγώ δεν συμφωνώ με κανέναν και γι’ αυτό κάνω αυτή τη μομφή προς τον Άρη».

Η ατάκα αυτή έκανε έξαλλο τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος είπε: «Τι είσαι, εισαγγελέας; Είσαι η Αριστερά που έρχεται και τιμωρεί; Ποιος είσαι εσύ που θα κάνεις μομφή;». Αμέσως μετά σηκώθηκε και έφυγε από το στούντιο, πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση, λέγοντας «δεν μας παρατάς πρωί-πρωί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ