Υπέρβαρη TikToker έχει σύζυγο μοντέλο: «Είναι ένας καλοπληρωμένος ηθοποιός;» την ρωτούν κακοπροαίρετα & την εξοργίζουν (βίντεο)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η McCarvell δέχτηκε «πυρά» στα social media

«Βροχή» έπεσαν τα αρνητικά σχόλια όταν η Alicia McCarvell δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο μαζί με τον κούκλο σύζυγό της,

Βλέπετε ο αγαπημένος της έχει αναλογίες μοντέλου, ενώ εκείνη είναι υπέρβαρη, με αποτέλεσμα οι followers της να την ρωτήσουν ακόμα και αν πρόκειται για κάποιον «ακριβοπληρωμνένο ηθοποιό».

Η TikToker, η οποία έχει 4.6 εκατομμύρια ακολούθους στην πλατφόρμα, μοιράστηκε ένα σύντομο κλιπ στο οποίο βλέπουμε το ζευγάρι να έχει βγει μόλις από το μπάνιο και να φορά τις πετσέτες, ενώ στη συνέχεια έχουν βάλει τα καλά τους, αφού ήταν καλεσμένοι σε κάποιον γάμο.

@aliciamccarvell My forever wedding date ♥️ @scottymc4 ♬ original sound - cam

 «Το παντοτινό μου ραντεβού σε κάθε γάμο» έγραψε η Alicia στην σχετική ανάρτηση. Ωστόσο αντί για όμορφα σχόλια έλαβε πολλά που την εξόργισαν αφού ορισμένοι δεν πίστεψαν ότι είναι ο άντρας της, αλλά κάποιος ηθοποιός που τον πλήρωσε για να ποζάρει μαζί της.

«Είσαι ένας απλήρωτος σχολιαστής» απάντησε η TikoToker σε follower που της ρώτησε αν «είναι ένας καλοπληρωμένος ηθοποιός;». «Μάλλον έχεις πολλά λεφτά» σχολίασε κάποιος άλλος, ενώ ένας τρίτος έγραψε «ψέματα».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η McCarvell δέχτηκε «πυρά», στα social media, αναφορικά με τις διαφορές στην εξωτερική εμφάνιση που έχει με τον αγαπημένο της.

Η ίδια μέσα από το TikTok έχει αποκαλύψει πως την έχουν ρωτήσει ακόμα και αν είναι sugar mama, δηλαδή αν είναι πλούσια και στηρίζει οικονομικά τον καλό της. 

@aliciamccarvell He sent this with a text that said "I can't wait to see ya" ?? @scottymc4 ♬ BOOM - Tiesto

Όπως έχει εξηγήσει ο καθένας έχει την δική του δουλειά και βγάζει τα δικά του χρώματα, ενώ όσον αφορά αν ο Scott την αναγκάζει να πηγαίνει στο γυμναστήριο, καθώς φέρεται να είναι γυμναστής, η Alicia είπε στους followers της ότι «δεν με αναγκάζει να κάνω τίποτα».

Η ίδια είναι περήφανη για την εμφάνισή της και παρόλο που γυμνάζεται για να είναι υγιής δεν σκοπεύει να χάσει κιλά και γενικά να αλλάξει, αφού νιώθει καλά με τον εαυτό της και προσπαθεί μέσα από τα post της να μεταφέρει με την σειρά της το μύνημα ότι πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας.

Παρά τα κακοπροαίρετα σχόλια δεν έλειψαν φυσικά και εκείνοι που την στήριξαν λέγοντας της πόσο ωραίο ζευγάρι είναι με τον καλό της και ότι αυτό είναι «πραγματική αγάπη».

«Μάλλον είναι μαζί της γιατί είναι καλό κορίτσι και του φέρεται σαν να είναι βασιλιάς» θα σχολιάσει κάποιος άλλος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ