Ο Calvin Klein, ετών 79, σε σπάνια έξοδο με τον 34χρονο καλλονό σύντροφό του - η πολύκροτη σχέση του gay ζευγαριού (φωτό)

Είναι μαζί εδώ και χρόνια

Σπάνια έξοδος για τον Calvin Klein και τον αγαπημένο του Kevin Baker, οι οποίοι βρέθηκαν στο Mauro's Cafe στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Το ζευγάρι έφαγε στο  πολυτελές ιταλικό εστιατόριο με τον φακό να τους αποθανατίζει στο πάρκινγκ του ρεστοράν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Μπορεί ο 79χρονος διάσημος μόδιστρος και δημιουργός του ομώνυμου brand να εντυπωσιάζει με τις δημιουργίες του, ωστόσο για το απογευματινό ραντεβού με τον επί χρόνια σύντροφό του επέλεξε ένα casual look και συγκεκριμένα ένα μακρυμάνικο γκρι τοπ, μπλε τζιν και γκρι αθλητικά παπούτσια.

Ο 34χρονος Baker από πλευράς του φόρεσε ένα χακί μπλουζάκι και μπεζ παντελόνι. 

Για την ιστορία η καθαρή αξία της «αυτοκρατορίας» του Calvin Klein εκτιμάται ότι ανέρχεται στα 700 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως αναφέρει η Dail Mail ο καταξιωμένος designer και ο Kevin δεν έχουν μιλήσει ποτέ ανοιχτά για την σχέση τους, ωστόσο ο φακός τους έχει αποθανατίσει μαζί εδώ και χρόνια.  Η τελευταία φορά που το ζευγάρι εμφανίστηκε δημόσια ήταν στο ίδιο εστιατόριο τον Δεκέμβριο του 2021.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση ήταν το 2016 όταν είχαν περπατήσει στο κόκκινο χαλί του gala του American Ballet Theatre.

Ο Clavin στο παρελθόν έβγαινε με ένα ακόμα όμορφο αγόρι, τον Nick Gruber, με τον οποίο χώρισε το 2012 μετά από δύο χρόνια σχέσης. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by deuxous (@deuxous)

 

Μετά τον  χωρισμό τους το μοντέλο μπήκε σε κλινική αποκατάστασης στην Αριζόνα, αφού συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης. Οι φήμες τότε ήθελαν τον Calvin να έχει πληρώσει για την αποτοξίωση και να πηγαίνει τον πρώην του στο κέντρο με τον ιδιωτικό του τζετ.

«Ο Calvin νιώθει πολύ προστατευτικός απέναντί ​​του. Παρά όλα αυτά που έχουν συμβεί και όλα όσα έχει κάνει, εξακολουθεί να αγαπά τον Nick» είχε πει μια πηγή στο Page Six, εκείνη την εποχή.

Μετά τον χωρισμό τους το μοντέλο με τα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα βιβλίο με τίτλο Obsession: My Life With Calvin Klein, στο οποίο ισχυρίστηκε ότι ο σχεδιαστής τον είχε βάλει να κάνει «τεστ αλήθειας».

Αναπολώντας το περιστατικό είχε πει στο Page Six: «Το πέρασα. Και τότε, ξέρετε, τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα. Αλλά θέλω να πω, τι είδους σύντροφος θα σε έκανε να κάνεις τεστ ανιχνευτή ψεύδους;».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @roisdulinge

Πριν από αυτό, ο Klein ήταν παντρεμένος με τη βοηθό του και φωτογράφο Kelly Rector από το 1986 έως το 2006.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Magazify (@magazify)

Ο γκουρού της μόδας υπήρξε επίσης παντρεμένος με τη σχεδιάστρια υφασμάτων Jane Center από το 1964 έως το 1974. Οι δυο τους είναι γονείς της παραγωγού Marci Klein.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ