Ο 18χρονος γιος του Έλον Μασκ αλλάζει όνομα και φύλο - «δεν επιθυμώ να έχω σχέση με τον βιολογικό μου πατέρα» (φωτό)

Κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα

Η τρανσέξουαλ κόρη του Έλον Μασκ κατέθεσε αίτηση να αλλάξει το όνομά της, σύμφωνα με τη νέα της ταυτότητα φύλου και επειδή «δεν επιθυμώ να έχω σχέση με τον βιολογικό μου πατέρα με οποιοδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή».

Η αίτηση τόσο για αλλαγή ονόματος όσο και για νέο πιστοποιητικό γέννησης - που αντικατοπτρίζει τη νέα της έμφυλη ταυτότητα - κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες στη Σάντα Μόνικα τον Απρίλιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khabar Fast (@khabarfast)

«Η ταυτότητα φύλου και το γεγονός ότι δεν ζω πλέον με τον βιολογικό μου πατέρα, ούτε επιθυμώ να σχετίζομαι με αυτόν με οποιονδήποτε τρόπο, μορφή ή φόρμα» αναφέρεται στα επίσημα έγγραφα.

Η 18χρονη,  η οποία λεγόταν Xavier Alexander Musk, ζήτησε από το δικαστήριο να αλλάξει την αναγνώριση φύλου από αρσενικό σε θηλυκό και να καταχωρήσει το νέο της όνομα, το οποίο σύμφωνα με το TMZ θα είναι Vivian Jenna Wilson.

Η κοπέλα επιθυμεί να πάρει το επίθετο της μητέρας της, Justine Wilson, με την οποία ο ιδυρτής της Tesla πήρε διαζύγιο το 2008. Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει αποτήσει μαζί τα δίδυμα Xavier και Griffin και τα τρίδυμα Damian, Kai και Saxon, που είναι 16 ετών. Καλωσόρισαν τα δίδυμα το 2004 αφού έχασαν τον πρώτο τους γιο, σε ηλικία μόλις 10 εβδομάδων το 2002.

Ο κροίσος έχει άλλα δύο παιδιά με την τραγουδίστρια Grimes, τα οποία ονομάζονται X AE A-XI και Exa Dark Sideræl. 

Όπως αναφέρει η Sun δεν είναι γνωστό αν ο Μασκ γνώριζε για την αίτηση που κατέθεσε η κόρη του, ενώ δεν έχει κάνει παράλληλα κάποια δήλωση πάνω στο θέμα. Την ίδια ώρα δεν είναι γνωστό το τι προκάλεσε τη ρήξη ανάμεσα στον δεύτερο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο και το παιδί του.

Τον Ιούλιο του 2020 ο Μασκ είχε κάνει μια αμφιλεγόμενη δήλωση, αναφορικά με τη χρήση των αντωνυμιών της επιλογής τους από τα gender fluid άτομα. Ειδικότερα είχε περιγράψει τις αντωνυμίες ώς «αισθητικό εφιάλτη» σημειώνοντας ακόμα πως «είναι χάλια».

Για την ιστορία η αξία του Έλον Μασκ υπολογίζεται στα 213.9 διασεκατομμύρια δολάρια!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ