24χρονη πρώην στρίπερ απέκτησε 21 παιδιά σε 20 μήνες - Ήθελε 105, αλλά ο Τούρκος εκατομμυριούχος σύζυγός της συνελήφθη (φωτό)

Η Κριστίνα, δεν αντέχει την απουσία του συζύγου της... 

Μια πρώην στρίπερ που έχει κάνει 22 παιδιά με παρένθετες μητέρες- με τον εκατομμυριούχο σύζυγό της,  αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει ένα αβέβαιο μέλλον μετά τη σύλληψή του για ξέπλυμα χρήματος.

Η Kristina Ozturk, 24 ετών, η οποία ζει στο Μπατούμι της Γεωργίας, δαπάνησε περισσότερα από 168. 000 ευρώ σε παρένθετες μητέρες μεταξύ της περιόδου Μάρτιος  2020 και Ιούλιος 2021 και ξοδεύει περισσότερα από 90. 000 ευρώ ετησίως στις 16 νταντάδες που ζουν μαζί της.

Είχε ένα παιδί από προηγούμενη σχέση της και γνώρισε τον σύζυγό της, τον 57χρονο Τούρκο επιχειρηματία Galip Ozturk, σε διακοπές. Ο Γκαλίπ είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας λεωφορείων Metro Turizm.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε και ξεκίνησε να ονειρεύεται το μέλλον του με 105 παρένθετα μωρά. 

Τα σχέδια αυτά κρέμονται τώρα από μια κλωστή μετά τη σύλληψη του Galip με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της παραποίησης εγγράφων.

 

Είχε ήδη διαφύγει από την Τουρκία το 2018, αφού το εφετείο ενέκρινε την ποινή ισόβιας κάθειρξης που του είχε επιβληθεί σε σχέση με μια δολοφονία το 1996.

Η μητέρα 22 παιδιών αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει τώρα ένα αβέβαιο μέλλον και μοναξιά και "δεν αντέχει" την απουσία του Galip.

Στα τέλη Μαΐου, το τηλεοπτικό κανάλι The Mtavari TV μετέδωσε πλάνα από την έφοδο των ειδικών δυνάμεων στο ξενοδοχείο του Γκαλίπ στις ακτές της Γεωργίας μετά τη σύλληψή του. Η σύλληψη του Γκαλίπ επιβεβαιώθηκε από την εκπρόσωπο του υπουργείου Οικονομικών της Γεωργίας, Νάτο Νατροσβίλι, σε δήλωσή της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η νεαρή μητέρα ξοδεύει 4.000 δολάρια την εβδομάδα για τα απαραίτητα για τα μωρά – μεταξύ των οποίων πάνες (20 μεγάλες συσκευασίες) και 53 κουτιά βρεφικό γάλα.

Σε ένα πρόσφατο Q&A στο Instagram, η Kristina εξήγησε τη ρουτίνα της οικογένειας, αποκαλύπτοντας ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τα παιδιά τρώνε χωριστά από τους γονείς τους, καθώς ο Galip επιστρέφει αργά από τη δουλειά.

Σε ανάρτησή της στο Instagram στις 9 Ιουνίου, η Κριστίνα έγραψε: «Το αίσθημα της μοναξιάς δε με αφήνει να χαρώ ακόμη κι αν έχω τόσους κοντινούς ανθρώπους γύρω μου. Έχω συνηθίσει ο σύζυγός μου να είναι πάντα στο σπίτι, πάντα κοντά μου.

Δεδομένου ότι ο Γκαλίπ εργάζεται αποκλειστικά από το σπίτι τα τελευταία χρόνια, περνάμε χρόνο μαζί συνεχώς κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ, όταν τα παιδιά έπεφταν για ύπνο, κουβεντιάζαμε αδιάκοπα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ