Marie-Chantal - Η τρυφερή ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα - Τα μοναδικά στιγμιότυπα με τον μπαμπά της & τον πρίγκιπα Παύλο

Από τις σπάνιες φορές που μας δείχνει τον πατέρα της στα social media.

Την Κυριακή 19 Ιουνίου γιορτάστηκε σε ολόκληρο τον κόσμο η γιορτή του πατέρα. 

Έτσι πολλοί διάσημοι θέλησαν να τιμήσουν την ημέρα αυτή αναρτώντας φωτογραφίες και συναισθηματικά κείμενα στα social media. Ανάμεσα σε αυτούς και η Marie-Chantal, η οποία θέλησε να ευχηθεί στους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου.

Η γνωστή σχεδιάστρια και συγγραφέας ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δύο αδημοσίευτα στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή με τον πρίγκιπα Παύλο αλλά και με τον πατέρα της.

 

 

 

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε τονο σύζυγός της, σε "περιπέτειες" σε ένας δάσος. Ίσως πρόκειται για μία οικογενειακή βόλτα, καθώς από πίσω του βλέπουμε τους γιους του ζευγαριού να ακολουθούν και να έχουν την ίδια παιχνιδιάρικη διάθεση με τον πατέρα τους.

Στην επόμενη φωτογραφία βλέπουμε την ίδια σε νεαρή ηλικία να ποζάρει με τον πατέρα της και δισεκατομμυριούχο Robert Warren Miller, με τον οποίο έχει μία εξαιρετική σχέση.

 

 

Όπως είναι γνωστό, ο πατέρας της είναι συνιδρυτής της εταιρείας Duty Free Shops, με αποτέλεσμα η ίδια και οι αδερφές της να έχουν γυρίσει τον κόσμο όταν ήταν παιδιά χάρη στη φύση της δουλειάς του Miller και την ανάγκη του να βρίσκεται στις χώρες όπου επεκτεινόταν η αυτοκρατορία του.

 

 

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Marie-Chantal έγραψε: "Ευτυχισμένη Γιορτή του Πατέρα σε αυτούς τους δύο υπέροχους πατεράδες. Σας αγαπώ και τους δύο πάρα πολύ! Και σε όλους τους σπουδαίους μπαμπάδες, πατριούς και όλους τους άνδρες που συμμετέχουν στο μεγάλωμα και την ανατροφή της μελλοντικής γενιάς".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ