Δύο κομψές αδελφές στο Royal Ascot: Η Ευγενία και η Ηλέκτρα Νιάρχου με στυλάτα σύνολα & τα καπέλα τους (φωτό)

Ντυμένες και οι δύο με κρεμ outfits 

Στο Royal Ascot βρέθηκαν η Ευγενία και η Ηλέκτρα Νιάρχου που επέλεξε στυλάτα σύνολα για την εφάνισή τους.

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram τρεις φωτογραφίες από το event που ξεκίνησε τη Τρίτη 14 Ιουνίου και διήρκησε έως το Σάββατο 18 Ιουνίου.

Photo: Instagram

Να σημειωθεί ότι το Royal Ascot είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς στη Βρετανία, για τους λάτρεις των ιπποδρομιών και όχι μόνο. Κάθε χρόνο το παρών δίνουν μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της βασίλισσας Ελισάβετ.

Την ίδια ώρα είναι μια ευκαίρια για τις κυρίες να επιδείξουν τα φανταχτερά τους καπέλα αφού  υπάρχει ενδυματολογικός κώδικας για τις γυναίκες, βάσει του οποίου πρέπει να φορούν «ένα καπέλο, headpiece ή fascinator».

Photos: Instagram

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η μεγαλύτερη κόρη του Φίλιππου και εγγονή του Σταύρου Νιάρχου επέλεξε για την περίσταση ένα φαρδύ κρεμ κοστούμι το οποίο συνδύασε με ένα απλό λευκό μπλουζάκι και ένα ψάθινο καπέλο.

Όσο για την μικρή της αδελφή η κληρονόμος φόρεσε ένα φόρεμα - τύπου καφτάνι - σε ανάλογους τόνους με το outfit της Ευγενίας. Είχει ολοκληρώσει το look της με ένα ένα headpiece και γυαλιά ηλίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ