Στην Κύπρο ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ και η Κόμισσα Σοφί - Τους υποδέχτηκε ο Νίκος Αναστασιάδης & η σύζυγός του (φωτό)

Τα outfits της royal

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιούν ο πρίγκιπας Εδουάρδος και η σύζυγός του, κόμισσα Σόφι του Γουέσεξ.

Το royal ζεύγος υποδέχτηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγος του  Άντρη Αναστασιάδη.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες για το ταξίδι, η 57χρονη σύζυγος του γιου της βασίλισσας Ελισάβετ επέλεξε ένα φόρεμα στα χρώματα της κυπριακή σημαίας.

Το πουά φουστάνι της (αξίας  £1,050) ήταν από το brand Suzannah London και το έχει ξαναφορέσει στο παρελθόν. Η Κόμισσα συνδύασε το outfit της με μια πορτοκαλί τσάντα και ένα ζευγάρι nude γόβες.

Η σύζυγος του Νίκου Αναστασιάδη επέλεξε από πλευράς της ένα μπλε ηλεκτρικ σύνολο και συγκεκριμένα ένα παντελόνι και μια αστραφτερή μπλούζα.

Μετά την επίσημη τελετή υποδοχής κατά την οποία στρατιωτικό άγημα απέδιδε τιμές, και την ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων Κύπρου και Ηνωμένου Βασιλείου, ο  Εδουάρδος κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Εθνάρχη Μακαρίου Γ’. Ακολούθως ο Πρόεδρος, η σύζυγος του και ο Κόμης και η Κόμισσα  είχαν συνάντηση στο Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com ο πρίγκιπας και η σύζυγός του, μαζί με το προεδρικό ζεύγος, βρέθηκαν στη συνέχεια σε δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου με την ευκαιρία των γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και των 70χρονων της βασιλείας της. 

Η Σοφί στη δεξίωση εμφανίστηκε με ένα μάξι μπεζ φόρεμα ARoss Girl x Soler, αξίας £825.  Είχε συμπληρώσει το σύνολο με σκουλαρίκια G. Collins & Sons ( £2,950) και μεταλλιζε εσπαντρίγιες Jimmy Choo. 

Η Κόμισσα επέλεξε να πάρει μαζί της αρκετά «ανακυκλωμένα» ρούχα, αφού την έχουμε ξαναδεί να φορά ορισμένα από τα κομμάτια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ