Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Θωμαή Απέργη: «Έχω επιληψία από τα 18 μου - πάθαινα 4 κρίσεις την ημέρα, λιποθυμούσα, δάγκωνα τη γλώσσα μου» (βίντεο)

Αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείαςπου την άφησε εκτός μουσικής σκηνής για έναν χρόνο

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν η Θωμαή Απέργη η οποία μίλησε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την άφησε εκτός μουσικής σκηνής για έναν χρόνο.

«Πέρα από τον κορωνοϊό είχα ένα off έναν χρόνο πριν που δεν ήταν επιλογή μου και ήταν για λόγους υγείας. Θα ήθελα να το μοιραστώ γιατί πιστεύω ότι θα βοηθήσω κάποιους. Είχα ένα πρόβλημα επιληψίας. Το έχω από τα 18 μου. Κανείς δεν το ήξερε. Κάποιες περιόδους λόγω του άγχους είχα εξάρσεις. Το off ήταν μια απόφαση που πάρθηκε μετά από συνεχείς κρίσεις γκραν μαλ με ακόλουθες συνέπειες», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε.

«Είχα 4 κρίσεις τη μέρα. Το πάθαινα συνήθως πρωί, με λιποθυμία, συνοδευόταν με το να δαγκώνω τη γλώσσα μου πολύ άσχημα, κατέληγα στο γναθοχειρουργικό πολλές φορές και με απώλεια μνήμης. Κι όμως ήμουν μόνη μου. Όταν ξυπνούσα έπαιρνα τηλέφωνο και οι γονείς μου αμέσως καταλάβαιναν.

Ήταν δύσκολο. Παιδάκια δεν το στέλνουν στο σχολείο για αυτό! Υπάρχουν παρανοήσεις για το θέμα. Κάθε επιληψία διαφοροποιείται. Είναι σοβαρό αλλά δόξα τω Θεώ υπάρχουν αγωγές. Μπορεί να είναι βαριές οι αγωγές αλλά υπάρχει λύση. Το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι μπορείς να ζήσεις φυσιολογικά. Εγώ οδηγώ, και στο σπίτι μένω μόνη μου».

«Το ανακάλυψα μόλις πήγα να σπουδάσω μαζί με τον θυρεοειδή. Μάλλον ήταν ψυχοσωματικό. Συνέβαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ευθυνόταν η αϋπνία μου, η δουλειά που έκανα το ενέτεινε αυτό και η κούραση. Δεν μου είπαν ποτέ ότι είναι γενετικό. Μάλλον ήταν ο τρόπος ζωής μου.

Ξέρω ότι για μένα red flag είναι αυτά τα πράγματα. Το παρήγορο είναι ότι μπορεί να τελειώσει αυτό. Έχοντας υιοθετήσει έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής έχω να πάθω κρίση δύο χρόνια τώρα. Είμαι χωρίς αγωγή» ολοκλήρωσε η νεαρή τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ