Κομψές στα μαύρα βασίλισσα Μάξιμα & πριγκίπισσα Μαίρη - η μία με γόβες στιλέτο, η άλλη με κίτρινα Manolo Blahnik (φωτό & βίντεο)

Σε επίσημο δείπνο μαζί με τους συζύγους τους

Ντυμένες ασορτί η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας και η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας, που επέλεξαν και οι δύο μαύρα σύνολα για την τελευταία τους κοινή εμφάνιση.

Ειδικότερα οι δύο royal μαζί με τους σύζυγους τους, τον διάδοχο πρίγκιπα Φρέντερικ και τον βασιλιά Γουλιέλμο - Αλέξανδρο, βρέθηκαν τη Δευτέρα σε επίσημο δείπνο που παρατέθηκε στο Grote Kerk, στη Χάγη.

Η πριγκίπισσα Μαίρη επέλεξε για την περίσταση ένα μαύρο φόρεμα Temperley London. Έδωσε λίγο χρώμα στο σύνολο της συνδυάζοντας το ρούχο της με ένα ζευγάρι κίτρινες γόβες  Manolo Blahnik Hangisi. Παράλληλα κρατούσε ένα μικρό clutch, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα κομψό κότσο.

Ανάλογο και το look της βασίλισσας Μάξιμα. Η σύζυγος του Ολλανδού μονάρχη επέλεξε με την σειρά της ένα midi φόρεμα Carolina Herrera. Ολοκλήρωσε το outfit της με ένα τσαντάκι και γόβες στιλέτο από το brand Gianvito Rossi.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η δύο γυαναίκες πόαζαραν μαζί με τους σύζύγους τους, ενώ τις είδαμε να χαιρετιούνται εγκάρδια. 

Όσο για τους άντρες τους ο βασιλιάς της Ολλανδίας ήταν ντυμένος με ένα ριγέ μπλε κοστούμι και θαλασσί γραβάτα, ενώ ο διάδοχος του θρόνου της Δανίας φόρεσε επίσης μπλε κοστούμι προσθέτοντας βέβαια ένα γιλέκο και λευκό πουκάμισο.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο ζευγάρια είχαν βρεθεί πριν λίγες ημέρες στο βασιλικό παλάτι του Όσλο για τα 18ά γενέθλια της πριγκίπισσας  Ίνγκριντ Αλεξάνδρας.

Ο πρίγκιπας Φρέντερικ και η σύζυγός του τη Δευτέρα βρέθηκαν στην Ολλανδία, στο πλαίσιο επίσης επίσκεψης. Το επίκεντρο του ταξιδιού τους  είναι η πράσινη μετάβαση και η ψηφιακή υγεία, ενώ στο δείπνο της 20ης Ιουνίου παρευρέθηκαν καλεσμένοι από εταιρείες και οργανισμούς από τη Δανία και την Ολλανδία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ