Έφη Αχτσιόγλου: Η απάντηση στα τρολ για την εμφάνισή της - «Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα» (φωτό)

Μετά την σεξιστική επίθεση

Απάντηση για τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε, αναφορικά με την εξωτερική της εμφάνιση, έδωσε μέσα από το Facebook η Έφη Αχτσιόγλου.

Αφορμή για την σεξιστική επίθεση στάθηκε η εμφάνισή της βουλευτή και πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ σε  βιντεοσκοπημένη δήλωση που έκανε για τα επιδόματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη

.

Χρήστες των social media την κατέκριναν σημειώνοντας ότι φαινόταν πολύ αδύνατη, σαν να κάνει «χρήση νακρωτικών», ενώ σχολίασαν ακόμα και κάποιες μελανιές που είχε στο έμνα της χέρι.

 

 

Η ίδια σε ανάρτησή της απάντησε αποστομωτικά αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά».

«Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά. Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει» έγραψε στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έγιναν γονείς, για πρώτη φορά, πέρυσι τον Ιούλιο όταν ήρθε στη ζωή ο γιος τους.

 

 

Ανάρτηση για τα trolls που δέχτηκε η πολιτικός έκανε παράλληλα και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος την στήριξε γράφοντας: 

«Την κα  @E_Achtsioglou  όπως και την κάθε άλλη κυρία στην πολιτική, την σχολιάζουμε για όσα λέει και πρεσβεύει αλλά όχι για την εμφάνιση της. Έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει. Εδώ είμαστε Δύση και αυτά τα έχουμε λύσει προ πολλού ευτυχώς!».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ