Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό με τα ανίψια του - η κατακόκκινη τουαλέτα της μικρής κόρης της πριγκίπισσας Στεφανί (φωτό)

Συνόδευσαν τον θείο τους στο Φεστιβάλ  Monte-Carlo Television

Στην τελετή λήξης του Monte-Carlo Television Festival βρέθηκε η κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί (Stéphanie) του Μονακό Camille Gottlieb, ο γιος της royal Louis Ducruet και αδελφός της πρίγκιπας Αλβέρτος.

Αυτή τη φορά η πριγκίπισσα Σαρλίν δεν συνόδευσε τον σύζυγό της στο Φεστιβάλ - όπως έκανε στη τελετή έναρξης - ωστόσο ο royal μπορούσε να υπολογίζει στην παρουσία του ανιψιού του και της ανιψιάς του.

Φωτο EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η 23χρονη Camile επέλεξε μια κατακόκκινη τουαλέτα Tarik Ediz, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα σετ κοσμημάτων APM Monaco. Την μικρότερη κόρη της Στεφανί συνόδευε ο φίλος της Medy Anthony, σύμφωνα με το parismatch.com.

Φωτογραφίες EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Louis Ducruet έδωσε το παρών στο event μαζί με την σύζυγό του Marie Chevallier, η οποία επίσης επέλεξε ένα κόκκινο μακρύ φόρεμα με φουσκωτά μανίκια.  Το ζευγάρι, που φέτος το καλοκαίρι θα γιορτάσει τα 3 χρόνια γάμου του, μόλις επέστρεψε από το Μαρόκο, όπου έλαβε μέρος στο Marrakech du Rire.

Φωτο EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Να σημειωθεί ότι η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό έχει αποκτήσει από την σχέση της με τον πρώην σωματοφύλακά της, Daniel Ducruet (Ντανιέλ Ντουκρουέ) τον 29χρονο Louis και την 28χρονη Pauline.

Στις 15 Ιουλίου 1998 η Στεφανία γέννησε το τρίτο της παιδί, την Camille (Καμίλ). Η 23χρονη είναι ο καπρός του έρωτα της «άτακτης» μητέρας της με τον επίσης πρώην σωματοφύλακά της Jean Raymond Gottlieb.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ