Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Oι πρωινές ώρες έχουν περισσότερη ένταση, είμαστε πιο βιαστικοί και πιο αποφασιστικοί στη δράση μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό μέχρι το μεσημέρι σχηματίζοντας δυο όψεις τις πρωινές ώρες, ένα εξάγωνο με τον Κρόνο και ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα, πριν βγει σε φάση κενής πορείας από τις 11:02 μέχρι τις 14:58 που θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου.

Έτσι οι πρωινές ώρες έχουν περισσότερη ένταση, είμαστε πιο βιαστικοί και πιο αποφασιστικοί στη δράση μας και γενικώς οι συνθήκες είναι πιο πιεστικές, ενώ από το μεσημέρι κι έπειτα τα πράγματα χαλαρώνουν κάπως. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι με γενέθλια στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί τόσο στην υγεία όσο και στις σχέσεις σας. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο σας μέχρι το μεσημέρι κάνοντας σας λίγο ευαίσθητους από τη μια, αλλά και πολύ πρόθυμους να κινηθείτε, να βγείτε, να επικοινωνήσετε. Βέβαια θα είστε και πιο πιεσμένοι, ενώ αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου μπορεί να υπάρχει και ένα κλίμα έντασης στον χώρο εργασίας. Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο από το μεσημέρι και μετά κάνει ιδανικό το απόγευμα για να δείτε φίλους, να κανονίσετε μια έξοδο, γενικώς να κάνετε μια βόλτα στα μαγαζιά, μπορεί να είναι όμως καταστροφική για το πορτοφόλι σας αν δεν μαζέψετε λίγο τα χέρια σας και κυρίως τις κάρτες σας. Δεν το συζητάμε για διατροφές και πειθαρχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον Κριό μέχρι το μεσημέρι το πιθανότερο είναι ότι θα προτιμούσατε να είστε πιο χαλαροί κι όχι να τρέχετε να ανταποκριθείτε σε υποχρεώσεις. Όμως κάτι τέτοιο φαίνεται μάλλον απίθανο σενάριο. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα πριν προχωρήσει στο ζώδιο σας, σας υπενθυμίζει ότι σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός σας επιμένοντας στην άποψη σας, αλλά να είστε πιο δεκτικοί γιατί κάτι μπορεί να μάθετε. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς ή της καριέρας σας σήμερα όταν η Σελήνη περάσει στο ζώδιο σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια αρκετά θετική μέρα ξετυλίγεται μπροστά σας και καλά θα κάνετε να την εκμεταλλευτείτε από κάθε άποψη κάνοντας πράγματα που σας ικανοποιούν, σας ψυχαγωγούν και σας προσφέρουν την ποικιλία ερεθισμάτων που χρειάζεται το ζώδιο ή ο ωροσκόπος σας για να είναι χαρούμενος! Η Σελήνη στον Κριό ωθεί το ενδιαφέρον στους φίλους, τους συνεργάτες, τους στόχους σας, αλλά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου μπορεί να υπάρξει μια αντιπαράθεση ή κάτι που πιθανώς σας απογοητεύει. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ