Made in Greece τα παπούτσια Haralas: Κοσμοπολίτικο ύφος, διαχρονική φινέτσα, ανατρεπτικά χρώματα στη νέα συλλογή (φωτό)

Ένα από τα αγαπημένα fashion brands στο παπούτσι όλων των γυναικών αλλά και ανδρών, με διαχρονικό χαρακτήρα είναι ο Haralas.

Οι fashion forward προτάσεις που μας παρουσιάζει ο Haralas σε κάθε του συλλογή μαγνητίζουν εύκολα τα βλέμματα και κερδίζουν τις καρδιές των γυναικών που βρίσκουν σε αυτό το brand τις δημιουργίες που τους χαρίζουν όσα χρειάζονται, δηλαδή στυλ και άνεση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HARALAS (@haralas)

Η ιστορική εταιρία υποδημάτων έχει πλέον ανανεωθεί και ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε σύγχρονης γυναίκας που παρακολουθεί τις τάσεις της μόδας και αποζητά επώνυμα brands με ποιοτικά προϊόντα στην σωστή τιμή.

Η αλυσίδα haralas απευθύνεται τόσο σε γυναίκες, αλλά και σε άνδρες με μοντέρνο στυλ, χωρίς ωστόσο να παραλείπει όσους επιλέγουν το πιο διαχρονικό ύφος, που χαρακτηρίζει και τη φιλοσοφία της εταιρείας.

Η γυναικεία συλλογή υποδημάτων και αξεσουάρ περιλαμβάνει σχέδια που καλύπτουν από το πιο εξεζητημένο μέχρι το πιο κλασικό στυλ, ενώ η ανδρική συλλογή είναι ιδανική για τους λάτρεις των casual και sporty εμφανίσεων.

Έντονες αποχρώσεις και ουδέτερες μονοχρωμίες συναντούν τα πιο προχωρημένα trends του shoe design για το Καλοκάιρι 2022. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ