MAD VMA 2022: Μόδα στο κόκκινο χαλί πριν το...ξύλο - Οι εμφανίσεις της Φουρέιρα, Τάμτας, Παπαρίζου, Στικούδη (φωτό)

Δείτε τις εμφανίσεις των αγαπημένων μας stars....

Τα MAD Video Music Awards, τα ετήσια ελληνικά βραβεία μουσικών βίντεο που διοργανώνονται από το 2004 από τον τηλεοπτικό σταθμό MAD TV, πραγματοποιήθηκαν για άλλη μια φορά χθες 22/6  στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο

 Mad VMAs από τη ΔΕΗ, φέτος για 19η χρονιά, ένωσαν ξανά τους καλλιτέχνες και μας χάρισαν μοναδικές στιγμές μουσικής, ενώ όπως κάθε χρόνο ήταν μια μεγάλη γιορτή της μόδας, αφού οι καλλιτέχνες και οι καλεσμένοι φόρεσαν τα καλά  τους και το καταδιασκέδασαν.  

Τα μουσικά βραβεία τιμούν τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στη μουσική που έλαβαν χώρα κατά την προηγούμενη χρονιά. Οι νικητές λαμβάνουν ένα αυθεντικό βραβείο σχεδιασμένο ανάλογα με το θέμα των βραβείων. Υπάρχουν αρκετές κατηγορίες στις οποίες μπορεί κανείς να ψηφίσει μέσα από την ιστοσελίδα των βραβείων www.videomusicawards.gr. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι ψηφίζουν για τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, τα τραγούδια και τα βίντεο κλιπ.

Φέτος, τα βραβεία επισκίασε ο άγριος τσακωμός των δύο τράπερ Light και Snik. Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καυγάς και να ταρυματιστούν - ευτυχώς ελαφρά - αρκετοί καλλιτέχνες που βρέθηκαν δίπλα τους. 

 

 

 

 

 

Τα βραβεία διεκόπησαν δύο φορές!  

Την έντονη αποδοκιμασία σε κοινό αλλά και καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσαν τα επεισόδια στο Mad Video Music Awards. Ο  τηλεοπτικός σταθμός τοποθετήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 23 Ιουνίου με μια ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αντίστοιχη ειναι και η αντίδραση του MEGA, το οποίο θα μεταδώσει τα βραβεία την 1η Ιουλίου στις 21:00. 

 

«Το MEGA έχει αποδείξει πως στηρίζει έμπρακτα και τη μουσική και τους καλλιτέχνες και πως καταδικάζει αυστηρά κάθε μορφής βία. Η προβολή των Mad Video Music Awards από το MEGA δεν θα περιλαμβάνει τραγούδια και βραβεύσεις προσώπων που ενεπλάκησαν σε πράξεις βίας κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Η μουσική μας ενώνει», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το Μεγάλο Κανάλι.

Διαβάστε επίσης:
MAD VMA 2022: Χαμός στην εκδήλωση - Γνωστοί τράπερς πιάστηκαν στα χέρια (βίντεο)

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

 

 

«Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει» καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουνίου.


 

Οι εμφανίσεις της βραδιάς

 

 

Πριν ξεκινήσουν τα acts και οι απονομές των βραβείων πολλά ήταν τα λαμπερά πρόσωπα που πέρασαν από το κόκκινο χαλί. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανάμεσα τους οι: Ήβη Αδάμου, Αναστασία, Κωνσταντίνος Αργυρός, Πέτρος Ιακωβίδης,  Γιώργος Μαζωνάκης, Έλενα Παπαρίζου, Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Φουρέιρα, Κonnie Μεταξά, Tamta, Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ