Η Κέιτ Μίντλετον με το πιο θηλυκό έως σήμερα κοστούμι που την είδαμε ποτέ - Total White, αντίθεση με τα καστανά μαλλιά (φωτό)

Δείτε πως συνδύασε το λευκό της σύνολο! 

Μια κομψή εμφάνιση έκανε για άλλη μια φορά η Κέιτ Μίντλετον χθες το πρωί, καθώς επέλεξε ένα total white look για την Ημέρα του Windrush.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ φόρεσε ένα λευκό μπλέιζερ Alexander McQueen αξίας 1.370 λιρών, συνοδεύοντας τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

 

 

 

 

Η Κέιτ, η οποία είναι φανατική φωτογράφος, ανυπομονούσε να πιάσει τη φωτογραφική μηχανή και παρακολούθησε ένα βίντεο με ένα μέλος της ομάδας. 

 

Στη συνέχεια, το ζευγάρι μετέβη στο Waterloo για να παραστεί στα αποκαλυπτήρια ενός εθνικού μνημείου σε έναν από τους μεγαλύτερους σιδηροδρομικούς σταθμούς του Λονδίνου για να γιορτάσει τα όνειρα και το θάρρος της γενιάς των Windrush.

Συνδύασε την εμφάνισή της με σκουλαρίκια αξίας 70 λιρών από το brand Chalk. Στα χέρια της κρατούσε μια μικρή χιαστί τσάντα Amberley του brand Mulberry σε λευκό.

Instagram/the_mountbatten_windsor

Το crisp white είναι τάση

Το crisp white είναι το χρώμα του καλοκαιριού και είναι μεγάλη τάση κάθε καλοκαίρι. Ένα χρώμα που έχουμε συνδέσει με το καλοκαίρι, την ανεμελιά, την αγνότητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ